Domov
Hormonska Joga
Avocado joga karte za dva in psa
Qi Gong
Program za dojenčke in kobacavčke
Dvorana Avocado centra
Yoni Spa – intimna parna kopel
Zgodba Avocado


Avocado center in Holistični center - Swasthya

HC Swasthya
Avocado center redno sodeluje s HC Swasthya – priznanim in strokovnim teamom ajurvedskih zdravilcev, svetovalcev in maserjev. Spoznate jih lahko pri nas na občasnih predavanjih o različnih temah ajurvedskega pristopa do zdravja in dobrega počutja, individualnih posvetih, programih za krepitev in čiščenje telesa ter različnih masažah in terapijah.

Ajurvedska masaža z oljem (ABHYANGA)


Abhyanga je masaža za sprostitev in izboljšanje počutja. Ajurvedska olja pospešijo izločanje strupov iz telesa, podmažejo tkiva in nahranijo mišice, kosti in sklepe. Z izboljšano limfno in krvno cirkulacijo se doseže razstrupljanje in pomlajevanje telesa.
Ajurvedska masaža podaljšuje mladostnost, polepša in pomladi kožo ter vrača vitalnost. Masaže ponovno uravnotežijo telo ter omogočajo globoko sprostitev.
Več

Energijski tretma za telo in duha (TRETMA EMOCIONALNEGA IN FIZIČNEGA BALANSA - EPBT)


EPBT (Emotional and Physical Balance Treatment) je energijski tretma, ki stimulira in olajša pretok enerigje po telesu. Je odlična antistresna terapija, močno pomirja um in čustva, razbremeni napetosti in pomaga pri preobremenjenosti. Vpliva na mišično sprostitvev, lajša bolečine v hrbtenici, glavobole ter pomaga pri okrevanju od bolezni.
Tretma obnovi raven energije, okrepi notranje ravnovesje ter izboljša fizično in psihično počutje, zato je priporočljivo, da se tretma izvaja v več zaporednih sejah, ki poglobijo njegov učinek.
VečSpoznajte naravni ajurvedski pristop do zdravja in dovolite, da vam svetujejo kakovostni ajurvedski strokovnjaki:
https://www.hc-swasthya.com/


Swasthya je beseda iz sanskrta in pomeni "stanje popolne uravnovešenosti in zdravja."
Posameznik, ki je "swasthya," je zdrav in čil v telesu, umu in duhu. Njihovo poslanstvo je, da swasthyo prinesejo vsem!