MOJCA MORYA MALEK: KRISTALNA GONG KOPEL

nedelja, 23.5. (20:00-21:30)

O kristalni gong kopeli:
Prepustimo se zvoku planetarnih gongov, himalajskih in kristalnih pojočih posod, sruti, šamanskega bobna in petju starodavnih zvočnih kod blagoslova.

Gong kopel odpira sveti zvočni prostor, v katerem imate vso podporo za globoke notranje transformacije, telo pa se celostno sprosti in regenerira.

Mojca ves čas kopeli instrumente igra z namero, brezpogojno nudi zvok, da od njega vzamete to in toliko, kolikor želite. Skozi zvoke instrumentov prevaja vibracije namere, ki je vsakič določena in skupna, prav tako pa si lahko vsak udeleženec določi svojo individualno potrebo, ki ji nameni zvočno nego.

Zvok je namreč mogočno orodje transformacije, ki vselej deluje z enostjo zavesti tistega, ki instrumente igra ter z namero udeležencev. Zvočno - energijsko polje, ki ga Mojca soustvarja, omogoča pospešen evolucijski proces vsakemu udeležencu v skladu z njegovo pripravljenostjo in namero.O Mojci Moryi Malek:

Od leta 2003 je Mojca, znana tudi kot Gong Muse, aktivno ozavešča slovensko javnost o blagodejnem zvoku gongov in pojočih posod, s številnimi članki, s koncerti, ter s številnimi nastopi v slovenskih medijih. Delavnice z gongi in pojočimi posodami je pripeljala v številne slovenske vrtce, v šole, v šolske in v delovne kolektive, na poslovna srečanja, na kongrese, otvoritve mednarodnih gledaliških festivalov,…

Na podlagi svojih več kot 10-letnih izkušenj kot terapevtka, je razvila je “Meridijansko zvočno masažo s pojočimi posodami«, ki jo je razširila v stotine družin po svetu, kakor tudi v svet terapevtov in wellness centrov.

Je stvariteljica “Zvočnega wellnessa”, celostnega programa zvočne nege za wellness centre, s katerim od leta 2007 izobražuje zaposlene po vsem svetu. Izdala je nekaj glasbenih zgoščenk ter prejela priznana zanje.

Je tudi “mama” Gong Karavane Miru, nove oblike mednarodnih treningov blagodejnega zvoka.

Več na: www.gongmuse.me


Trajanje delavnice: 1,5 ure, potrebna je predhodna prijava.
Cena: 15 €/osebo
Kaj potrebujem? Udobna in topla oblačila, svojo joga blazino, stekleničko vode, odejo