Domov    Blog    Festival Avocado


Festival Avocado

Ihhhhaaaa! Prvo leto je za nami. Avocado center bo 20. maja upihnil svojo prvo svečko. Za nami je leto izzivov, saj so nam korona, karantene, ukrepi, predvsem pa strah ljudi pred druženjem, pogostokrat oteževali naše delo.

Ampak se nismo dali. V preteklem letu dni smo izpeljali več kot 100 dogodkov in delavnic z različnimi izvajalci. Na urniku imamo pravljičnih 9 rednih tedenskih vadb za dojenčke, otroke in odrasle. Vsak konec tedna v Avocadu lahko plešete, se izobražujete, meditirate ali pridobivate nova znanja in orodja za bolj kakovostno življenje.

Program najdete na naslednjen naslovu: otvoritev_Avocado_centra.php

Avocado je postal prepoznaven tako med prebivalci Logatca kot širše v Sloveniji. Prepoznajo nas kot prostor, kjer se vedno nekaj dogaja, imamo strokovne in usposobljene učitelje z veliko mero sočutja in ogromno energije. Če nas v preteklem letu še niste uspeli obiskati, je zdaj idealna priložnost. V tednu, ko praznujemo prvo obletnico delovanja, pripravljamo FESTIVAL AVOCADO s pestro ponudbo različnih dejavnosti, ki jih pri nas še ni bilo.

Večina ponujenih predavanj in delavnic nima postavljene cene, pač pa temeljijo na prostovoljnih prispevkih. Sami se odločite, koliko denarja lahko prispevate, glede na vaše zmožnosti in zadovoljstvo z izvedenim dogodkom. Potrebne pa so prijave, da vas bo mesto na dogodku zanesljivo čakalo.

Prva obletnica delovanja je priložnost, da se zahvaliva vsem, ki z Avocadom redno sodelujejo – HVALA: Milan Doganoc, Lucija Rupnik, Katja Premrl, Ana Verdinek, Tanja in Darko Laknar, Tomaž Adam, in Lenart Vrindavan. Ni nas veliko, smo pa zagnani in dobronamerni.

Hvala seveda tudi vsem vadečim in obiskovalcem naših dogodkov. Prav za vas smo tu.


Vse najboljše, Avocado in se vidimo na Festivalu!
Saša in Uroš