Domov    Sezona    Sezona 2023/24 v Avocado centru


Sezona 2023/24 v Avocado centru

Pridruži se nam in poišči v naši ponudbi dejavnost ali vadbo, ki bo tvoje telo naredila bolj gibljivo, tvojega duha pa bogatejšega in bolj radostnega. Na voljo so joga, ples, meditacije, zvočne kopeli in še veliko drugih zanimivih dogodkov...

 
 


APRIL

Nedeljska protistresna joga

14.04.2024 / Nedelja / 19:00 - 20:30

Nedeljski večeri so lahko stresni, saj je pred nami nov delovni teden, ki prinaša obilo obveznosti in izzivov. Nanj se lahko pripravimo s pomočjo umirjene in sproščujoče vadbe joge, ki nam zagotovi svežo energijo in prinese občutek pomirjenosti.

 

Vodena skupinska meditacija – redna tedenska srečanja

15.04.2024 / Ponedeljek / 19:30 - 20:30

V Avocado centru pričenjamo z rednimi vodenimi skupinskimi praksami meditacije, ki se jim lahko pridružijo tako začetniki kot tisti, ki meditirate že dlje časa. Skupinska meditacija ima namreč izjemno moč in odgovori prihajajo hitreje in stvari se hitreje manifestirajo.

 

Hatha joga

16.04.2024 / Torek / 19:00 - 20:30

V starodavnem indijskem jeziku Sanskrtu pomeni Ha sonce in Tha Luna. Hatha joga pomeni z jogijsko prakso uravnovesiti telesno (solarno) in mentalno (lunarno) energijo. Solarna energija je povezana z aktivnostmi simpatičnega in živčnega sistema.

 

Jutranja joga

17.04.2024 / Sreda / 8:00 - 9:30

Jutranja joga je namenjena vsem, ki se radi nežno razgibajo in umirijo že v jutranjem/dopoldnaskem času. Dokazano je, da z nežno, neinvazivno vadbo spodbudimo metabolizem, da zaužito hrano čez dan bolje in lažje prebavlja, zato je jutranja joga spodbudi našo presnovo in prebavo.

 

Hormonska joga

17.04.2024 / Sreda / 19:00 - 20:15

Hormonska joga oziroma Hormonska joga terapija (HJT) je sistem vaj, ki izvirajo iz jogijske tradicije, oplemeniten z dihalnimi tehnikami, mudrami (položaji rok) in tibetansko energetsko tehniko pošiljanja energije v določene organe v telesu.

 

Delavnica AEQ metode

19.04.2024 / Petek / 17:00 - 21:00

AEQ je metoda, ki nam preko višjega zavedanja telesa pomaga bolj resnično občutiti sebe in tako pravilneje zadovoljevati svoje potrebe. Nudi nam znanje potrebno za razumevanje neprijetnosti, ki jih občutimo, ko povečujemo stik s sabo in nam tako omogoča, da se ne ustrašimo lastne resničnosti, shranjene v telesu in podzavesti.

 

Zvočno uglaševanje z Aljo Petric

20.04.2024 / Sobota / 19:30 - 21:00

Zakorakali smo v novo pomlad. Prebujanje, rojevanje, rast in pomlajevanje. Po zimi, ki nas z energijo hlada, umiranja in počitka potegne bolj navznoter, začne zunaj naenkrat žvrgoleti ptičje petje, iz zemlje pokukajo novi poganjki, številni popki začnejo pokati in narava se začne počasi barvito prebujati iz zimskega spanca. Cikel pomladi je prežet z energijo prebujanja, rojevanja, buhtenja, svežine, regeneracije, ... Je čas, ki povabi iz brlogov, da uzremo svetlobo in se okopamo v toplini sončnih žarkov.

 

Delavnica z glino za otroke in starše - Povezani v družini

20.04.2024 / Sobota / 16:00 - 18:00

Kaj je lepšega kot skupno ustvarjanje? Tokrat v sklopu delavnic za povezovanje družinskih članov, ustvarjamo z glino. Starši in otroci bodo porazdelili delo in skupaj ustvarili izdelek, ki ga bomo kasneje tudi spekli v peči, da bo na skupno druženje ostal tudi lep spominek.

 

Delavnica Joge plesa - Shakti dance ® - ODPRI SE NOVIM MOŽNOSTIM

21.04.2024 / Nedelja / 10:00 - 12:00

Pogosto toliko razmišljamo o tem kaj je bilo in kaj bo, da sploh ne opazimo tega kar je. Ves čas se vrtimo in iščemo odgovore v svojih naučenih in domnevno preizkušenih resnicah, brez zavedanja, da nas to blokira, da bi zaživeli bolj izpopolnjeno življenje. Na aprilski Shakti dance® delavnici se bomo tako za 2 uri povsem predali trenutku in spodbudili pretočnost 7. oz. KRONSKE čakre ter dovolili

 

MAJ

JUNIJ
Partnerske povezave

ORGON Adam - OrgonitiAna Verdinek


MelitaRupnik.si - Pomagati mamicamEmbalazar - Pobarvamo vaš lepi svetSvetloba.si - Spoznaj kdo si!duhovnost.eu - Narejeno z Veliko Ljubezni