Domov    Blog    Kristalne lobanje


Kristalne lobanje

Drugače pa še malo o kristalnih lobanjah.
Če si kdo zaželi komplet 13-tih kristalnih lobanj, mi pišite na blinkitart@gmail.com.

Več informacij najdete na fb profilu:
https://m.facebook.com/people/BlinkitArt-International/100083360110344/

Kristalne lobanje so ojačevalci in generatorji energije, ki shranjujejo informacije, tako kot računalniki. Obstajajo antične kristalne lobanje, stare kristalne lobanje in nove kristalne lobanje. Nove kristalne lobanje so podobne novim računalnikom, kjer ima vtisnjene le osnovne programe energijskih lastnosti kristala, iz katerega je izklesana. V kristalno lobanjo je mogoče vtisniti energijo preprosto s stikom, prav tako pa jih je mogoče programirati z namenom in zavestjo. Pomembno je, da skrbimo za redno čistočo svojih kristalnih lobanj, da očistimo nezaželene energije. Kristalne lobanje med seboj prenašajo energijo in informacije, zato se rade družijo z drugimi kristalnimi lobanjami. Ne pozabimo, da so kristala živa bitja.

Kristalne lobanje lahko programiraš, da prinašajo mir, veselje, zdravljenje, blaginjo, dobro počutje vsem tistim, ki pridejo v stik z njimi, kot tudi da jih programiraš za svojo lastno specifično namero.

Stare ali starodavne kristalne lobanje so vtisnjene z energijo in informacijami, ki so bile vprogramirane vanje, in z energijo, s katero so prišle v stik, ali so bile "priče".

Nekoč so kristalne lobanje pogosto uporabljali za zdravljenje in očiščenje, kot tudi za napovedovanje in vedeževanje. Ko gre za stare ali starodavne kristalne lobanje, je ključnega pomena možnsot dostopa do informacij in energije, ki jo vsebujejo. To je tako, kot bi poskušal-a najti geslo nekoga drugega za dostop do datotek v starem računalniku.

Stare ali starodavne lobanje so močni vodje nalog, s svojo usodo in lastnim načrtom. Čeravno mnogo ljudi romantizira, da bi posedovali kristalno lobanjo, pa biti skrbnik antične kristalne lobanje pomeni žrtvovanje vidike lastnega življenja, da bi služili usodi kristalne lobanje same, ki je lahko zelo zahtevna. Novejše kristalne lobanje služijo svojim skrbnikom in vsem, ki pridejo v stik z njimi. Niso "zamašene" s starimi energetskimi odtisi in imajo energijo novejših, hitrejših računalnikov. Čim bolj čist je kremen, več energije oddaja, pri čemer se zdi, da najčistejši kremen dejansko shranjuje in oddaja svetlobo. V samam bistvu pa so vse kristalne lobanje "starodavne", ker je kremen sam starodaven. Odvisno samo je, s čim je lobanja programirana in kdo jo je predhodno posedoval in s čim programiral.
So pa novejše lobanje tako, kot novejši računalniki, hitrejše in zmoglivejše. Starejši računalnik lahko vsebuje več informacij, vendar pa je seveda odvisno od tega, kdo ga je programiral in katere informacije vsebuje. Podobno, kot pri računalniku, je tudi pri kristalni lobanji moč energijo čistiti/izbrisati/očistiti, vendar pa odtis informacij, ki jih vsebuje, ne izgine, ampak ostane shranjen v njej. Kot pri novem računalniku, tako tudi nova kristalna lobanja omogoča dostop do vseh informacij prek povezave, podobne wi-fi, in se povezuje z vsemi kristalnimi lobanjami po vsem svetu, tako starodavnimi, kot sodobnimi, prek kozmičnega internega mreže kristalne lobanje.

Kristalne lobanje so tukaj z namenom, da te opolnomočijo, da se ozdraviš in dvigneš višje, saj imajo edinstvene zdraviteljske sposobnosti, ki kombinirajo intenzivno vibracijsko energijo s principi svete geometrije v svojih načrtih.

Ko se potopiš v moč kristalnih lobanj, se lahko premakneš en korak bližje, da očistiš svoje telo in um in odkriješ svoje psihične potenciale. Kristalna lobanja v tebi navdihuje občutek mirnosti in tišine, kot tudi te podpira, da presežeš svoje strahove in manifestiraš svoje želje. V bistvu je spomin kozmosa vsebovan v kristalih. Po prepričanju Hunbatz Men, majevskega varuha časa, naj bi vsak imel svojo kristalno lobanjo. Nekatere, tiste "prve" kristalne lobanje prihajajo iz časa Lemurije in iz Plejad, ki so jih potem predali Inka in Majem ter drugim avtohtonim ljudstvom v skrbništvo. V samem bistvu so kristalne lobanje kristalizirane zavesti naprednih bitij iz Plejad, Lemurije, Atlantide.

Kristalna lobanja ti lahko služi tudi kot komunikacijski pripomoček, da se povežeš z drugimi kraljestvi in dimenzijami.  Kristalne lobanje imajo tako zdravilne lastnosti, prenašajo energijo, imajo sposobnost posredovanja informacij, kot tudi so skladišča starodavne modrosti, kot je to univerzalna knjižnica.

Kristalna lobanja ali lobanje so odličen pripomoček, da ga uporabiš skozi meditacije ali energijska zdravljenja, ki so intenzivna po naravi.
Imajo čudovite ozemljitvene lastnosti, ki te podprejo, da ostaneš poguman v soočanju s svojo lastno senčno stranjo, medtem, ko delaš s kamni, ki magnetizirajo temno energijo od znotraj, kot je to črni obsidian.

Več, kot delaš s 13-timi kristalnimi lobanjami (lahko tudi z eno samo), lažje boš sprejela koncept samoljubezni in hvaležnosti za čudež tvojega lastnega obstoja, tvojih intuitivnih sposobnosti, kot tudi se bo tvoje samozaupanje hitro okrepilo.

Kristalne lobanje lahko tako odprejo višje kanale tvojega uma z zrcaljenjem elektromagnetnih valov možganov. Kot rezultat meditiranja s svojimi kristalnimi lobanjami ali lobanjo, je to odličen način, da izraziš svoje želje in pozitivne namene. snovni elementi legende o 13-tih kristalnih lobanjah so, da se bo v ključnem času v zgodovini človeštva 13 kristalnih lobanj ponovno združilo, da bi prebudili novo dobo - preobrazbo iz stare paradigme v nov svet.

Kristalne lobanje so popolne shrambe znanja in vsaka lobanja vsebuje določeno področje informacij. So tako, kot živa knjižnica, kjer je vsaka kristalna lobanja tako, kot ena knjiga v kompletu enciklopedij.