Domov    Blog    Celoletne delavnice za otroke in starše: Povezani v družini


Celoletne delavnice za otroke in starše: Povezani v družini

Že kar nekaj let opazujem, kako nemir in hitenje v vsakodnevnem življenju načenjata odnose med starši in otroki. Vselej se lovi nek cilj, izpolnjuje obveznosti in kljuka stvari na družinskem seznamu. Naporno, tako za starše kot za otroke.

Počitnice so čas, ko se običajno malo ustavimo, preživimo skupaj nekaj časa in včasih razočarano ugotovimo, da je tega časa v naših življenjih odločno premalo in kako pogrešamo pristen in globlji stik z ljudmi, s katerimi sobivamo. S partnerjem, otroki, starši, brati in sestrami,…

Poslanstvo Avocado centra je izboljševati kakovost življenja z različnimi dobrimi praksami in na našem »meniju« za prihajajočo sezono 2023/24 so sobotne delavnice za starše in otroke, ki smo jih poimenovali kar POVEZANI V DRUŽINI. Na različne načine bomo spodbujali druženje in sodelovanje družinskih članov, da bi se čim bolje spoznali, se začutili in se bolje razumeli. Na delavnicah so tako dobrodošli straši, stari starši, tete in strici, bratje, sestre, nečaki, vnuki, skratka družinski člani, ki jim je pomembno, da so odnosi v družini lepi, iskreni in pristni.

Za jesensko obdobje pripravljamo:
·         Družinsko jogo (povezovanje družinskih članov skozi gibanje, dotik, pogled in zabavo)
·         Spoznavanje inštrumentov in zvočna kopel (za glasbene raziskovalce in prijetno umirjanje in sproščanje preko zvokov)
·         Ustvarjalno delavnico z glino
·         Plesno delavnico
·         Likovno delavnico

 

Izvajalci delavnic bodo različni, vsi pa imajo znanje in izkušnje pri delu z odraslimi in otroki. Trudimo se, da bodo tudi cene delavnic prijazne in dostopne.

Prijazno vabljeni v Avocado center!