Domov    Sezona 21/22    Delavnice za ženske z Melito Rupnik:
PREBUDI SOČNO ŽENSKO V SEBI


Delavnice za ženske z Melito Rupnik:
PREBUDI SOČNO ŽENSKO V SEBI

Sobota, 30. oktober od 17:30-20:00

Si želiš spoznati 5 žensk znotraj sebe in ugotoviti kako jih prižgati in njihovo energijo uporabiti v svojo korist?

 

Na tretjem, v sklopu 5 srečanj, bomo prebujale ZDRAVILKO (element zemlje).

 

To je ženska, ki ti v življenje prinaša stabilnost in spontanost. Kadar si povezana s svojo zdravilko, so tvoji odnosi harmonični, ti pa zadovoljna.

Zdravilka je tista, ki ti pomaga, da se v življenju lažje prilagodiš na spremembe in da prehodi med letnimi časi niso prav nič naporni.

Ona ti prinaša zdravje želodca in trebušne slinavke, prav tako pa tudi čvrste mišice. Če redno skrbiš za zdravilko, potem bo tvoja telesna teža optimalna, celulit in upadle zgornje veke pa preteklost.

 

Potem se nam pridruži v soboto, 30.10.2021 med 17:30 in 20:00 na delavnici, kjer se boš naučila praks za prebujanje zdravilke v sebi.

 

Naučile se bomo osnov branja obraza z vidika zdravja in prakticirale osnovno vajo joge obraza, ki podpira zdravilko. Preko informacij na obrazu bomo lahko zelo hitro spoznale v kakšnem stanju je naša zdravilka in koliko podpore potrebuje.

 

Prakticirale bomo različne dihalne tehnike, ki vplivajo na zemeljsko energijo v telesu. Telo se ne more postaviti v fizično in mentalno ravnovesje, dokler pravilno ne zadiha. Dih imamo vedno s seboj, zato ga je pametno izkoristiti.

 

Vadile bomo tehniko zdravilnega zvoka za sproščanje zastalih čustev v vranici in jo s pomočjo notranjega smehljaja tudi napolnile s pozitivno energijo.

 

Potopile se bomo tudi v osnove chi gonga in samomasaže želodca, vranice in trebušne slinavke, da bomo še s tega zornega kota nudile maksimalno podporo zdravilki.

 

Cena posamezne delavnice: 32€

 

Kot BONUS pa v sklopu delavnice prejmeš tudi:

- vpogled v astrološko karto

- pdf izročke predavanja

- video posnetek prakse

 

Vpogled v bazi astrološko karto razkriva, s kakšno energijo si se rodila oziroma koliko moči ima vsaka izmed petih žensk v tebi. Prejela boš krajšo razlago in tudi nasvete o tem katere ženske se tebi splača okrepiti in katere so v presežku in jih je dobro umirjati oziroma balansirati. Tako si boš lahko prakse iz celotnega programa prilagodila na način, da boš od programa imela kar največ koristi.

 

Tokratna delavnica je tretja v sklopu petih delavnic PREBUDI SOČNO ŽENSKO V SEBI.

 

Termini nadaljnjih delavnic so:

6.11.2021 od 17:30-20:00 - element KOVINE (kraljica)
13.11.2021 od 17:30-20:00 - element VODE (čarobnica)

 

Priporočam ti, da se udeležiš vseh delavnic, saj boš tako kar najbolje spoznala sebe in izvajala tiste prakse, ki bodo tebi v največjo korist.

O Meliti Rupnik:
Melita je po formalni izobrazbi mag. laboratorijske biomedicine, po duši pa strastna raziskovalka starodavnih znanosti krepitve zdravja in dobrega počutja. Danes deluje kot svetovalka diagnostike in dietetike po tradicionalni kitajski medicini, healing diets coach, terapevtka masaže na notranjih organih in juicy golden woman učiteljica.
 
 
 
Kaj potrebujem?
Svojo joga blazino,
udobna oblačila,
bose noge/nogavičke,
stekleničko vode,
beležko in svinčnik za zapiske,