Domov    Sezona 21/22    Nedeljska zvočna kopel


Nedeljska zvočna kopel

Nedeljska zvočna kopel / vodi: Urša Drabik
Cena: 20,00 € za osebo

Naročnik (naslov prejemnika)
  Ime in priimek

  Ulica in hišna številka

  Poštna številka in kraj

  Email

  Telefon:

Prijava na novice: Da     Ne
Izbira plačila: Nakazilo na TRR
Nakazilo na TRR: SI56 0202 5356 0876 894, BIC: LJBASI2X, NLB d.d.
Po prejetju vašega nakazila, imate zagotovljeno mesto na delavnici. Število mest je omejeno!

Strinjam se s splošnimi pogoji Da       Ne

Podjetje (podatki za račun)
  Naziv podjetja:

  Davčni zavezanec: Da     Ne
  ID za DDV:


Varnostna koda
Nedelja, 31. oktober, od 20:00 - 21:30
vodi: Urša Drabik

Zvočna kopel je skupinsko sproščanje ob vibracijah holističnega zvoka gonga, tibetanskih pojočih posod in kristalnih posod, ki nas povežejo z višjimi aspekti življenja. Intuitivno se vključijo tudi ostala glasbila – šamanski boben, ropotuljice, zvončki, dežne palice, itd., ki nas povežejo s štirimi elementi - zemljo, vodo, zrakom in ognjem. Močne vibracije zvoka pomagajo sprostiti stres, ki se je nabral preko tedna, zrahljajo blokade in podpirajo samozdravljenje našega fizičnega, čustvenega in energetskega telesa.

Zvočna vibracija vpliva na naše fizično telo, saj uravnava izvorno frekvenco naših celic. To je vibracija s katero se rodimo in katera z leti zaradi tempa življenja upade. S tem upade naša življenjska energija. Vibracija posod in gonga jo uravnava in zvišuje, hkrati pa obnavlja in pomlajuje celice, razstruplja organizem in izboljšuje cirkulacijo krvi in limfe.

Holistični zvok umirja um, naši možgani med kopeljo padejo v alfa stanje, to je izven telesno stanje, ki nas popelje do naše podzavesti. S tem se čistijo stare travme in vzorci iz podzavesti, zmanjšuje se stres, naš um se izklopi in pade v stanje globoke sprostitve.

Zvok deluje tudi na naše energetsko telo, tako da čisti in uravnava delovanje čaker, čisti naše energetske kanale ter s tem povečuje energetsko pretočnost telesa in dviguje zavest.

Pred vsako zvočno kopeljo se sprostimo preko kratke vodene meditacije in se povežemo z namero, ki si jo izberemo za ta dogodek. S tem pošljemo energijo v tisto smer, kjer trenutno potrebujemo pomoč, podporo, uvide,…


O izvajalki Urši Drabik:

Urša je tantrična terapevtka, učiteljica zavestne spolnosti, zvočna alkimistka in učiteljica joge. Pri svojem delu uporablja predvsem zavestni dotik in inteligenco telesa, različne body-work tehnike, dearmouring, energijske in dihalne tehnike, zvočno masažo, tantrične in taoistične vaje ter vaje za čutenje in povezovanje z lastnim telesom. Njena strast je pomagati ljudem odkriti in prebuditi svoje skrite potenciale, se povezati s svojim telesom, prebuditi čutenje v telesu ter ozdraviti stare travme in rane shranjene v naših telesih. Več o Urši in njenem delu si lahko preberete tukaj:

Cena: 20 €


Kaj potrebujem?
- svojo joga blazino,
- ohlapna, večplastna oblačila,
- odejo