Domov    Sezona    Delavnica spoznavanja run


Delavnica spoznavanja run

Živimo v obdobju, ki od nas neizbežno terja osebno rast in duhovni razvoj v smeri spoznavanja sebe, odnosa do samega sebe in s tem odnosa do sveta, v katerem živimo. Mnogi smo se odločili, da stopimo na pot samopreobrazbe, ki nas vodi k Sebstvu. Smo Duhovni bojevniki, ki bijemo »bitko« s samim sabo, s svojim egom. Nemalokrat se nam zazdi, da te poti ne bomo zmogli sami. Znajdemo se pred, na videz, nerešljivimi in težkimi izzivi, na poti se srečujemo z ovirami, predelujemo stare vzorce, ne vemo, katero odločitev bi sprejeli, se lupimo in odstranjujemo odslužene navade. S pomočjo run, z njihovo energijo in njihovim poglobljenim svetovanjem, lažje napredujemo in se lažje soočimo z odkrito resnico. Le, če jim prisluhnemo…..

Prišepnile so mi in me opogumile za pripravo delavnic o spoznavanju in izdelovanju run. Srčno ste vabljeni, da se mi v soboto, 21.10.2023 ob 10 uri, pridružite na delavnici v Avocado Centru, Logatec.

Delavnica je primerna za odrasle, za vse tiste, ki ste šele na začetku poti duhovnega raziskovanja, kakor tudi za tiste, ki ste že malo pokukali v skrivnostni svet run.  

V prijetnem okolju bomo spoznavali svetost in čarobnost starodavnih orakljev, ki izvirajo iz prostora nordijskih in germanskih ljudstev.

 

Delavnica bo potekala v treh delih.

 1. TEORETIČNI DEL 
  Izvedeli boste vse o pomenu run, o njihovi simboliki, o čarobnosti in njihovem energijskem sporočilu. Prikazala vam bom osnove poznavanja branja iz njih ter za kaj se uporabljajo in kako nam služijo v vsakdanjem življenju
   
 2. PRAKTIČNI DEL
  Naučili se boste izdelati lasten runski komplet (24 run), amulete in runske zapise. Praktično vam bom prikazala potek branja iz treh run.
   
 3. OBREDNI DEL
  Skupaj bomo ob ognju izvedli manjši obred počastitve run, ki si jih boste izdelali na delavnici.
   

Delavnica bo trajala 5 ur.

Vrednost energijske izmenjave je 60 € in vključuje:

-          vodenje, pomoč in spodbudo pri ustvarjanju

-          vse sestavine, ki jih boste rabili pri ustvarjanju (dodatni kamenčki, čopiči, akrilne barve, dišave in kadila) – prosim, da zaradi energijske vrednosti, 24 manjših ploščatih kamenčkov najdete in naberete sami ter jih prinesete s seboj na delavnico

-          osnovni opis run v tiskani obliki

-          ročno izdelani mošnjiček za hrambo runskega kompleta, kadilo in svečka

-          branje iz ene rune za vsakega udeleženca

-          prostor, topli obrok, prigrizke, kavo/čaj in pijačo

S sabo, poleg dobre volje in zanimanja, prinesite podlogo za sedet, beležko in pisalo.

 

Prijave na p.zitnik@gmail.com najkasneje do najkasneje 19.10.2023!

Število udeležencev je omejeno (5 do 10 ljudi).

Še na kratko izvajalki delavnice in o runah.

Sem Petra (Pepoola) in sem samouk. Moje vodilo je preprostost. Navdušena opazujem svojo pot k Sebstvu in hvaležna iz vsega srca, spoznavam življenje, skozi katerega se učim, sprejemam in dajem. Božansko vodstvo in sledenje intuiciji sta me pred sedmimi leti pripeljala do tega, da sem se začela poglabljati v runsko simboliko, v njihovo svetost in delo z njimi. Zadnji dve leti pa se intenzivneje ukvarjam z branjem iz njih in s prirejanjem ustvarjalnih delavnic.

Rune so slika našega notranjega sveta, naše ogledalo in naše nežne šepetalke, s pomočjo katerih, preko vpogleda in uvida v situacijo, pridemo do napredka in notranje preobrazbe. Nudijo nam priložnost, da svoje možnosti, talente in potenciale ozavestimo in izkoristimo, težje situacije pa lažje preobrazimo. Rune lahko uporabimo za vsakodnevno branje naših energij, za poglobljeno svetovanje in globjo psihoanalizo, imajo pa tudi magičen pomen in nam kot amuleti služijo za zaščito in podporo v določenih situacijah in izzivih. So odlično orodje Duhovnih bojevnikov, naši smerokazi, podpornice in pomočnice, da se, na poti spreminjanja, lažje zaslišimo in povežemo z Višjim jazom.

Skromno menim, da bi moral imeti vsak izmed nas doma komplet run, s katerim bi si lahko pomagal v vsakdanjem življenju ter jih kot močno orodje uporabljal na poti duhovne rasti in samorealizacije.

Vsi smo učenci in učitelji.

Hvaležna, de se lahko učim z vami.

Petra  - Pepoola