Domov    Sezona    Delavnica: Ravnotežnostni položaji na rokah


Delavnica: Ravnotežnostni položaji na rokah

Petek, 29. september ob 18:00
Vodi: Lovro Čampa

Na delavnici se boste spoznali z osnovami in predpripravami za dosego raznih ravnotežnostnih položajev na rokah. Delavnica je varna in primerna tako za začetnike kot naprednejše praktikante in praktikante joge.

Začetni del delavnice bo usmerjen v ogrevanje in razgibavanje delov telesa, ki so potrebni za izvedbo oziroma poizkus izvedbe položajev na rokah, ki so vnaprej izbrani in pripravljeni za vas.

Drugi del bo sestavljen iz postopkov kako v položaje kot tudi sama izvedba položaja oziroma poizkus izvedbe (odvisno od zmožnosti posameznika) ob vodstvu učitelja in v nekaterih primerih partnerja, ki ga dobite na delavnici, saj bomo nekatere položaje delali tudi v parih.

Zadnji del delavnice bo sestavljen iz vaj za sprostitev celotnega dela telesa in sproščanje(shavasana).. Delavnica ni primerna za ljudi, ki imate težave s hrbtenico in sklepi v zgornjem delu telesa!!!

O Lovru:Arm Balance delavnico bo vodil Lovro, ki je certificiran 500h Yoga Alliance učitelj in vodi tedensko več kot 12 različnih vadb joge. Šolanje je opravljal v Indiji pri različnih učiteljih joge in ima znanje podprto tako s teorijo kot izkušnjami na praktičnem področju. Njegov moto je uči kar prakticiraš in prakticiraj kar učiš.


Prispevek: 30 €
Prijava: sasa@avocado-center.si
Delavnico bomo izpeljali, če bo prijav dovolj. 

🙏