Domov    Sezona    Galerija    Nedeljska zvočna kopel - Maja


Nedeljska zvočna kopel - Maja

VABLJENI NA KOPEL V NESKONČNEM OCEANU ZVOKOV GONGA

Na valovih zvoka gonga se bomo odpravili na globoko sproščujoče potovanje, na pot k samim sebi, k harmonizaciji vsake celice našega bitja.

Gong je glasbilo, katerega toni, vibracije kot valovi potujejo skozi naše telo ter ga spodbudijo, da se začne samozdraviti. Odplavljajo blokade, skrbi, negativne misli. Gong kopel nam pomaga, da se lažje osredotočimo, umirimo um ter se pričnemo osvobajati vsega, česar v življenju ne potrebujemo več.

Med zvočno kopeljo se lahko pojavijo občutki dematerializacije, lebdenja, sproži se proces pomlajevanja (občutek ekstatične polnosti in življenjske energije), notranjega miru.

Zvoki gonga transformirajo telesne in psihične blokade in vzpostavljajo stanje harmonije, da se telo spet zmore zdraviti samo, podpirajo procese duhovne rasti in prebujajo naše speče sposobnosti. Zvok je že od nekdaj sodil med najučinkovitejša orodja za vzpostavljanje življenske harmonije, uglašene skladnosti. Vibracija zvoka gonga se dotakne popolnoma vsakega delčka našega telesa, tako da ga ne zaznavamo le z ušesi, temveč z vsako celico.Peli nam bodo:

Zemlja (gong uglašen na frekvenco zemlje) - nam pomaga manifestirati sproščujočo psihično energijo, občutiti sočutje, ljubezen, sprejemanje in izpolnjenost, 

Chiron - zdravi globoke rane in travme 

Luna -  vse skupaj še podkrepi ter pomaga doseči potrpežljivost, samozaupanje, vzdržljivost in dobro počutje.

K še blagodejnejšemu božanju in valovanju pa bodo pripomogle nežnejše, a nič manj mogočne vibracije tibetanskih skled.


In kaj bomo delali kot udeleženci med kopeljo?

Ničesar. In hkrati bomo delali najpomembnejšo stvar, ki jo človek lahko dela: poslušali, kar moramo slišati v sebi.

Vse to udobno nameščeni, na toplem, brez zunanjih motečih dejavnikov. Če vas kakšna zadeva še posebej tare, si lahko pred gong kopeljo določite namero za hitrejšo transformacijo, namera pa je pravzaprav  lahko kakršnakoli, npr. spremeniti neko stanje, sprostitev, počitek, ali pa le doživeti nekaj novega.

Zvočna kopel, ustvarjena z zvoki gonga, himalajskih posod in ostalih glasbil, je dar brezmejne kozmične zavesti in neskončnega Univerzuma v nas in izven nas. Je glas prvobitnega reda ali sozvočja ustvarjalnih sil, ki nas popeljejo do notranje pomiritve, harmonizacije telesa, uma in srca. Deluje na vseh ravneh našega bitja, dotakne se čisto vsakega delčka našega fizičnega in ostalih teles, tako da ga ne zaznavamo le z ušesi ampak se absorbira v nas na ravneh duha, etrskih teles (čustvenega, miselnega, fizičnega in duhovnega) ter celostnega bitja. Pride, kar vsak posameznik potrebuje in kar sprejme, če je tako potrebno.

Kopel na valovih gongov vsakogar fizično in psihično okrepi ter uravnoteži, ga uglasi z življenjem ter mu pomaga ozavestiti in razgraditi vzroke težav in morebiti bolezni ter tudi zametke bolezenskih stanj, ki se še niso udejanjili in pokazali na telesu.  

Zato ste zelo toplo povabljeni na potovanje na zvočnih valovih gongov in himalajskih pojočih posod… na potovanje vase…na uglasitev sebe in življenja v harmonično celoto.


Pridite udobno oblečeni in s seboj prinesite:
· podlogo za ležanje
· odejo, lahko tudi spalno vrečo
· blazino, priporočam tudi manjšo za pod kolena
· izklopljeni mobilni telefon (če ga imamo s seboj)


Na dan zvočne kopeli in naslednji dan pijte več vode kot običajno

Cena: 15€ na osebo
Trajanje: 90 minut
Gong mojstrica: Maja Česnik


Pridite 15 minut prej