Domov    Sezona 22/23    Galerija    Četrtkove meditacije


Četrtkove meditacije

Čutiš, da potrebuješ več časa zase?
Bi si želel/a vsak teden dobro umiriti, sprostiti in povezati s sabo?
Te zanimajo različne meditacije?


Vabim te na četrtkove meditacije, kjer se bomo vsak četrtek družili in naredili nekaj dobrega za svoje telo in dušo. 

Na delavnicah bomo izvajali različne energijske tehnike in vaje za odpiranje, čiščenje in zdravljenje čaker, prizemljevanje, za sprostitev, odpiranje srca, povezovanja s sabo in umiritev. S posebnimi metodami, dihalnimi in gibalnimi tehnikami bomo spustili vse obveznosti, bremena, skrbi, umirili svoje misli in se usidrali v ta trenutek - tukaj in zdaj.

Potopili se bomo v različne meditacije (dihalne, vizualizacijske, vodene, kanalizirane, čuječnost,...), se odprli svoje srce, se dobro napolnili in prižgali življenje v sebi.

Četrtkove delavnice ti bomo pomagale k boljšemu počutju, ti v življenje prinesle več umirjenosti in miru.

Vodi Maja Radej

Maja je srčna raziskovalka svojih osebnih globin in življenja. Uči različne energijske tehnike in vaje za odpiranje, čiščenje in zdravljenje čaker in avre, vodi različne meditacije, tehnike sproščanja, čuječnost, uči vaje in meditacije za povezovanje s sabo, s svojim srcem in maternico. Njena največja strast so čustvene globine, pomaga pri reševanju travm in bolečin iz preteklosti, ujetih in potlačenih čustvih in zdravljenju ranjenega otroka.

Nadvse uživa, ko ženskam pomagam pri prebujanju notranje ženske esence, notranje lepote, čutnosti, iskrenosti in ranljivosti.

Cena: 15 €

Kaj potrebujem?
Udobna oblačila,
svojo joga blazino