Domov    Sezona    Galerija    Nov sklop delavnic za ženske z Melito Rupnik:
PREBUDI SOČNO ŽENSKO V SEBI - Kraljica


Nov sklop delavnic za ženske z Melito Rupnik:
PREBUDI SOČNO ŽENSKO V SEBI - Kraljica

Sklop delavnic za ženske vodi: Melita Rupnik

Sobota, 26. marec 2022, od 17:00 - 19:30 - KRALJICA
Si želiš spoznati 5 žensk znotraj sebe in ugotoviti kako jih prižgati in njihovo energijo uporabiti v svojo korist?
Potem se nam pridruži na sklopu 5 praktičnih delavnic z naslovom:


PREBUDI SOČNO ŽENSKO V SEBI
V vsaki izmed nas se skriva 5 žensk, ki čakajo, da se prebudijo in zaživijo. Kako se energija petih žensk odraža v našem življenju, je odvisno od stanja naših notranjih organov in žlez. Če so naši organi v ravnovesju, če so čustva pretočna in naše misli v harmoniji, potem imamo dostop do vseh petih energij, ki skupaj tvorijo SOČNO ŽENSKO.

Med programom bomo spoznale kako se vsaka posamezna ženska povezuje s teorijo petih elementov taoizma in TKM. Šle bomo tudi na drugi nivo in spoznale kdaj znotraj leta, meseca in dneva je najbolj izpostavljena posamezna ženska in kako jo lahko takrat najbolj podpremo.

Naučile se bomo osnov branja obraza z vidika zdravja in prakticirale 5 temeljnih vaj joge obraza za aktivacijo žlez v glavi, ki so ključne za hormonsko ravnovesje. Preko informacij na obrazu bomo lahko zelo hitro spoznale kje se skrivajo naše šibke točke in katera energija oziroma ženska znotraj nas rabi več podpore.

Prakticirale bomo različne dihalne tehnike, ki vplivajo na delovanje vsake izmed petih žensk. Telo se ne more postaviti v fizično in mentalno ravnovesje, dokler pravilno ne zadiha. Stari taoisti pravijo, da je ni bolezni, ki je globoko trebušno dihanje ne more zažgati.

Vadile bomo tehnike zdravilnih zvokov za sproščanje zastalih čustev v organih in jih s pomočjo notranjega smehljaja tudi napolnile s pozitivno energijo.

Potopile se bomo tudi v osnove chi gonga in samomasaže vseh notranjih organov, da bomo še s tega zornega kota nudile maksimalno podporo našim organom in s tem dvignile energijo v telesu.

Ne bomo pa pozabile tudi na naše ženske zaklade - prsi, jajčnike in maternico, ki so izjemnega pomena za našo vitalnost tudi v zrelih letih našega življenja. Jajčniki so elektrarna našega telesa, so vir kreacije novih idej, projektov, novega življenja, zato jih je pomembno redno negovati.

V naravi preživi tisto kar je mlado, sočno in močno, umre pa kar je staro, suho in šibko.

Vabljena, da zopet prižgeš svojo notranjo moč, da se okopaš v svoji ženski energiji in uživaš v vsej svoji sočnosti.

MAGNETIČNA ŽENSKA je ženska s karizmo. Ženska, ki je senzualna, polna radosti in z iskrico v očeh. Ona ti prinaša v tvoje življenje več strasti in magnetizma, ki sta ključ do manifestacije želenega v življenju. Med drugim pa skrbi tudi za zdravje srca in tankega črevesja.

Magnetična ženska se v mesečnem ciklu prebudi v dneh okrog ovulacije, ko je čas za zanositev. Zato mora biti v telesu takrat dovolj ognja, da se lahko ustvari novo življenje v smislu ali otroka ali novih projektov.

VIZIONARKA je ženska, ki ti prinaša fokus in uspeh na poslovnem področju. Prinaša ti mladostno energijo, vztrajnost in odločnost.

Vizionarka skrbi za zdravje tvojih jeter in žolčnika, pa tudi za močne kite in vezi. Če je tvoja vizionarka v ravnovesju, potem je tvoj vid oster, področje med obrvmi pa gladko in napeto.

ČAROBNICA je ženska, ki ti v življenje prinaša nežnost, mehkobo in globlji stik s seboj. Če si v stiku s svojo čarobnico, potem dobiš dostop tudi do svojih intuitivnih sposobnosti.

Ona ti prinaša zdravje ledvic, mehurja, nadledvičnih žlez in kosti. Zelo je povezana tudi s tvojimi rodili in spolnimi hormoni.Čarobnici moraš nujno nameniti svojo pozornost, če se pripravljaš na nosečnost ali pa okrevaš po porodu. Nosečnost, porod in naporno poporodno obdobje izčrpata ledvično energijo, zato moraš takrat še bolj poskrbeti za krepitev, da se ne znajdeš v ciklu nenehne utrujenosti in izgorelosti.

ZDRAVILKA je ženska, ki ti v življenje prinaša stabilnost in spontanost. Kadar si povezana s svojo zdravilko, so tvoji odnosi harmonični, ti pa zadovoljna.Ona ti pomaga, da se v življenju lažje prilagodiš na spremembe in da prehodi med letnimi časi niso prav nič naporni.

Zdravilka ti prinaša zdravje želodca in trebušne slinavke, prav tako pa tudi čvrste mišice. Če redno skrbiš za zdravilko, potem bo tvoja telesna teža optimalna, celulit in upadle zgornje veke pa preteklost.

KRALJICA je ženska, ki ti v življenje prinaša dobro mero poguma in pravičnosti. Če je ta ženska v ravnovesju, potem točno veš kaj je zate prav in kaj ne, kaj je uporabno in kaj ni, znaš spustiti in oprostiti.

Moč kraljice ti prinaša močne meje na vseh področjih življenja.Ona ti prinaša zdravje pljuč, debelega črevesja, kože, imunskega sistema in ščitnice, prav tako pa poskrbi, da se na tvojem obrazu ne pojavi podbradek in da ne zapadeš v otožnost ali depresijo.

 

Program bo potekal V ŽIVO, v čudovitem ambientu Avocado centra, na Stari cesti 21 v Logatcu.

Sklop delavnic zajema 5 srečanj, ki pa se jih lahko udeležiš tudi posamezno:
08.01. 2022 od 09 – 12.00  ČAROBNICA
22.01. 2022 od 09 – 11.30  VIZIONARKA
19.02. 2022 od 09 – 11.30  MAGNETIČNA ŽENSKA
12.03. 2022 od 17 – 19.30  ZDRAVILKA

26.03. 2022 od 17 – 19.30  KRALJICA

Tvoja investicija vase za celoten sklop znaša: 145 €
V primeru udeležitve posamezne delavnice, pa prispevek znaša 32 € (razen za čarobnico, kjer je prispevek 39 €)

 

Za posamezno delavnico ali celoten sklop so prijave obvezne.
Prijavi se na mail: sasa@avocado-center.si

KOT BONUS PREJMEŠ TUDI:

Vpogled v bazi astrološko karto, ki razkriva s kakšno energijo si se rodila oziroma koliko moči ima vsaka izmed petih žensk v tebi. Prejela boš krajšo razlago in tudi nasvete o tem katere ženske se tebi splača okrepiti in katere so v presežku in jih je dobro umirjati oziroma balansirati. Tako si boš lahko prakse iz celotnega programa prilagodila na način, da boš od programa imela kar največ koristi.

Po vsaki delavnici pa prejmeš tudi pisne izročke in video posnetek vseh naučenih praks.

Tako boš polno opremljena za prakticiraje vsega naučenega do konca življenja!

Število udeleženk je omejeno, zato si svoje mesto na delavnici zagotovi čim prej. Tvoje mesto bo rezervirano šele po prejemu plačila (plačilo na sami delavnici ni možno).

Več o Meliti:
https://melitarupnik.si/moja-zgodba/


Kaj potrebujem?
Svojo joga blazino,
udobna oblačila,
bose noge/nogavičke,
stekleničko vode,
beležko in svinčnik za zapiske,