Domov    Sezona    Galerija    Poklon grškim boginjam - z utelešanjem in plesom


Poklon grškim boginjam - z utelešanjem in plesom

Delavnice vodi Sandra Anais. Delno se delavnice izvajajo na prostem v Terra Animi v Radomljah in delno v dvorani Avocado centra v Logatcu.

Namenjene so raziskovanju in negovanju vaših ženskih globin.Srčno vabljene na potovanje po pokrajinah, katerim vladajo vaše notranje boginje. V sklopu šestih delavnic bomo ozavestile dele naše duše, ki domujejo v arhetipih Atene, Perzefone, Artemis, Afrodite, Here in Demetre.

     
V določenem arhetipu se bomo bolj prepoznale, v drugem manj, vendar vsaka nosi v sebi vseh šest. Skozi ples jih bomo povabile, da se v nas izrazijo svobodno in tako bomo prejele njihove darove in ozavestile njihove izzive. V čudovitem okolju, ki ga ponuja Terra Anima in v prijetnem ambientu Avocado centra, se bomo prepustile ritualnemu vzdušju in se povezale med seboj, s svojimi telesi in poklonile magiji, ki jo prinašajo naše boginje. S procesom utelešanja, v katerega nas bo vodilo naše potovanje, se bodo aspekti boginj dvignili iz globin nezavednega in nam tudi nadaljne služili v navigiranju našega vsakodnevnega življenja.

Vabljene torej, da vas boginje očarajo in vam spregovorijo o vaših spečih ali spregledanih vidikih ali pa okrepijo vaše že žareče talente!

Najprej se bomo poklonile Ateni, varuhinji modrosti in rokodelsta, ki kraljuje racionalnemu umu in praktičim rešitvam, pomaga nam oceniti čustveno nevihto in razviti strategijo kako iz nje. Perzefona, boginja podzemlja, bo vzbudila mističnost v nas, poklonile se bomo njeni zrelosti in moči, da zmanifestiramo to, kar si zares želimo. Artemis, varuhinja lova, lune in fokusa, nas bo podprla pri prepoznavanju našega neodvisnega ženskega duha in raziskati našo divjo naravo. Afrodita, varuhinja ljubezni in lepote, nas bo peljala skozi utelešanje in ples ustvarjalne alkemije za ohranjanje vitalne sezualnosti in slavljenje življenja.Hera, varuhinja svete poroke in zavezanosti, pa nas bo peljala do našega notranjega vira veselja in bolečine, pridružile se ji bomo v plesu notranje predanosti. Ter nazadnje se poklonimo še Demetri, varuhinji in zaščitnici otrok, poljedelstva in žita, ki bo v nas spodbudila samonegovanje in ljubezen do sebe.

Kaj potrebujem?
  - udobna oblačila
  - bose noge
  - stekleničko vode
  - svojo joga blazino

Prispevek:
POSAMIČNI OBISK: 40 €

SKLOP 6 DELAVNIC: 190 €
*možno plačilo v dveh obrokih

SKLOP 6 DELAVNIC + ONLINE PROGRAM: 368 €
*možno plačilo v treh obrokih
**ekskluzivna ponudba in cena kot darilo ob rojstvu programa!!!
***dostop do online programa prejmete elektronsko ob prijavi