Domov    Sezona    Galerija    Zvočna kopel na nedeljski večer


Zvočna kopel na nedeljski večer

Nedelja, 12. december, od 20:00 - 21:30
vodi: Maja Česnik

Zvočna kopel je skupinsko sproščanje ob vibracijah holističnega zvoka gonga, tibetanskih pojočih posod in kristalnih posod, ki nas povežejo z višjimi aspekti življenja. Intuitivno se vključijo tudi ostala glasbila – šamanski boben, ropotuljice, zvončki, dežne palice, itd., ki nas povežejo s štirimi elementi - zemljo, vodo, zrakom in ognjem. Močne vibracije zvoka pomagajo sprostiti stres, ki se je nabral preko tedna, zrahljajo blokade in podpirajo samozdravljenje našega fizičnega, čustvenega in energetskega telesa.

Zvočna vibracija vpliva na naše fizično telo, saj uravnava izvorno frekvenco naših celic. To je vibracija s katero se rodimo in katera z leti zaradi tempa življenja upade. S tem upade naša življenjska energija. Vibracija posod in gonga jo uravnava in zvišuje, hkrati pa obnavlja in pomlajuje celice, razstruplja organizem in izboljšuje cirkulacijo krvi in limfe.

Holistični zvok umirja um, naši možgani med kopeljo padejo v alfa stanje, to je izven telesno stanje, ki nas popelje do naše podzavesti. S tem se čistijo stare travme in vzorci iz podzavesti, zmanjšuje se stres, naš um se izklopi in pade v stanje globoke sprostitve.

Zvok deluje tudi na naše energetsko telo, tako da čisti in uravnava delovanje čaker, čisti naše energetske kanale ter s tem povečuje energetsko pretočnost telesa in dviguje zavest.

Pred vsako zvočno kopeljo se sprostimo preko kratke vodene meditacije in se povežemo z namero, ki si jo izberemo za ta dogodek. S tem pošljemo energijo v tisto smer, kjer trenutno potrebujemo pomoč, podporo, uvide,…

Cena: 20 €

Kaj potrebujem?
- svojo joga blazino,
- ohlapna, večplastna oblačila,
- odejo