Domov    Sezona 22/23    Galerija    LEA STRNIŠA & EVA LASIČ: Delavnica LETEČA JOGA


LEA STRNIŠA & EVA LASIČ: Delavnica LETEČA JOGA

sobota: 22.5. (16:00-17:30)

O delavnici:
Leteča joga ali akrojoga je vadba, ki združuje elemente joge, akrobatike in tajske masaže. Skozi igro in zabavo razvijamo mišično moč, gibljivost in ravnotežje. Skozi različne položaje v paru (in ob pomoči tretjega za varnost) raziskujemo elemente gibanja, zaupanja in sodelovanja. Baza je tista, ki je stabilna in umirjena na tleh ter vodi letalca, ki je čvrst, se zaveda svojega telesa in zaupa. »V dvoje je lepše« pravijo. A je tudi mnogo več. Leteča joga poudari pomembnost uspešne komunikacije, vztrajnosti in zaupanja ter zahteva popolno prisotnost. Obenem pa ponuja čudovito fizično prakso.

Na delavnici se bomo naučili enostavnih, statičnih položajev, ki jih bomo pozneje povezali v gibanje po zraku.
Delavnica Leteče joge je primerna za vse starosti, različna predznanja jogijske prakse, samske ali pare...

Za udeležbo na delavnici ne potrebujete partnerja ali predznanja. Obeta se veliko letenja, varnih padcev in obilo smeha! Vabljeni na delavnico, ki bo zbudila otroka v vas in vas igrivo povezala z drugimi.


O Lei Strniša:

Akrojoga jo je pritegnila, ker je ena taka luštkana zabava, za tem pa mnogo, mnogo več. Pri akrojogi pozabiš na vse in si prisoten, ker ti drugega ne preostane. Naučiš se sodelovati z ljudmi in najti pravo komunikacijo. Zaupati nekomu, ki ga mogoče prvič vidiš. Vsekakor treniraš svojo vztrajnost. Poleg vsega tega, pa razgibaš svoje telo in se po vadbi počutiš odlično sproščeno. Lea je učiteljica Leteče joge ter odlična maserka.


O Evi Lasič:

Eva je dolgoletna gibalka, ki je akrojogo spoznala leta 2012 in se zaljubila na prvem poletu. Najprej je odkrila svoje veselje do akrobatskih elementov in do sveta, ki je obrnjen na glavo leta 2011, ko je začela trenirati Capoeiro. Nato jo je pot peljala v svet akrojoge, svet sodelovanja in netekmovalnosti, ki pa je pogosto prisotno pri drugih športih. Od takrat naprej je akrojoga velik del njenega življenja in ji daje mnogo več kot le športno rekreacijo (ki pa je sicer zelo zabavna!). Leta 2018 je opravila učiteljski tečaj pri Leteči jogi in zdaj z veseljem uči in deli radosti akrojoge, ki nenehno povezujejo posameznike v igrivo skupnost.Trajanje delavnice: 1,5 ura, potrebna je predhodna prijava
Cena: 15 €/osebo
Kaj potrebujem? Udobna oblačila, stekleničko vode