Domov    Sezona 22/23    Galerija    Kristalna zvočna kopel - Portali sonca


Kristalna zvočna kopel - Portali sonca

Sobota, 5. marec od 19ih do 21ih
Kristalno zvočno kopel izvajajo: Saša, Žiga in Zala

Vabljeni na magičen večer z zvočno meditacijo, kjer bomo s pomočjo zdravilnega zvoka in Sončnim diskom vstopili v izkustven dogodek globokega sproščanja in aktiviranja samozdravilnega procesa naših celic.

Zvočna aktivacija ZVEZDNIH KOD nas bo podprla pri tistem hrepenenju, ki nas obišče v trenutkih, ko čisto jasno slišimo svojo dušo. Je to spomin ali vizija? Sveti načrt. Tista najvišja in najčistejša nota srca, ki nas preko intuicije nagovarja, da ji prisluhnemo, jo občutimo v vsaki celici svojega telesa, se spustimo v njen ogenj in dovolimo, da nas preobrazi v zlato.

To je ta klic, ki ga vsi zelo dobro poznamo. Spremlja nas že od začetka časa in bo z nami vse dokler se ne odzovemo. Dokler ne spustimo svoje glave, svojih idej, svojih oklepov in svojih omejitev. Dokler se mu v polnosti ne predamo, spustimo telo in dovolimo, da srce napolni milost, ljubezen, radost in svetloba.

Tu se odprejo vrata v neskončnost.

Tu se zaveš, kdo Si.

In nato lahko s kristalno jasnostjo in navdihom vtkeš zlato nit svoje duše v tkanino obstoja.

Med zvočnim potovanjem ležimo na blazinah in samo prisluhnemo zvokom. Poslušamo, meditiramo, opazujemo in predvsem čutimo, kaj se dogaja znotraj nas. Naša zaznava se med samim dogodkom poglobi in postane subtilnejša - pripelje nas bližje domov v naše srce. Med samim dogodkom bo na sredini prostora stal tudi Sončni disk. Sončni disk je generator biopolja in zelo močno krepi duhovno moč oziroma "zemeljsko moč". Večja duhovna moč sčasoma okrepi snovno telo in poveča odpornost na stresne okoliščine, ki jih je v današnjem življenju več kot včasih. Ko se človek zadržuje v določenem polju, se mu čez nekaj časa prilagodi in se izravna z njegovo močjo.

KOMU JE NAMENJENA?
Zvočna meditacija PORTALI SONCA je namenjena vsakemu, ki to začuti in si želi globljega stika, aktivacijo samozdravilnega procesa ali globoke sprostitve. Pred prihodom ne potrebuješ nobenega predznanja ali posebnih priprav.

PRISPEVEK:
36 €/osebo - prijava oziroma rezervacija mesta velja ob plačilu zneska

KAJ POTREBUJEM?
Udobna oblačila, podlogo, toplo odejo, kaj za pod glavo in vodo.

Info in prijave:
sasa@avocado-center.si

Portale srca bomo z zvokom odpirali Saša Danilova, Žiga Mlakar Agrež in Zala Javornik.

O Saši:
Zvočni medij in prevajalka sporočil duše skozi petje, zvok in zvezdni jezik. Zvok je vibracija, ki je univerzalni jezik univerzuma, jezik duše. Iz tišine pride zvok in ta zvok je celoten obstoj. Po tem principu sama vodi pozornost skupine v tišino tega trenutka preko zvoka. S poglobitvijo v ta skrivnostni zdraj se tako skupinska zavest dotakne izvora, ter iz njega črpa navdih in energijo za vsa področja življenja.

O Žigu in Zali:
Žiga in Zala sta celostna intuitivna terapevta, ki svoj namen uresničujeta skozi zdravilen zvok in celostno podporo sočloveku. V zvoku čutita ogromno zdravilno in povezovalno moč. Živimo v svetu, kjer vse, kar je živo, valovi. Vsaka vibracija je zvok, in ni nivoja, ki se ga zvok ne bi dotaknil. Zato je zvok, ki ga izberemo z namero, lahko zelo močno orodje in darilo. V zvočnih potovanjih se na energijskem nivoju povežeta s celotno skupino in s čistim zvokom instrumentov in glasu predata vibracije ter sporočila, ki se za točno tisti trenutek izlijejo. Kode so predane v jeziku srca, instrumenti pa so uglašeni na 432 Hz (znanstveno dokazano odpira srce in sinhronizira celice v homeostazo).

Veselimo se srčnega povezovanja!