Domov    Sezona    Galerija    Predavanje: Povezava djotiša in ajurvede za zdravje


Predavanje: Povezava djotiša in ajurvede za zdravje

Sobota, 19. marec 2022 ob 18ih

Vabljeni na predstavitev astrologije in vedske medicine, kjer bomo razkrili, kako se ti dve vedi prepletata ter kako lahko z njuno uporabo ohranjamo ali izboljšamo svoje zdravje in kvaliteto življenja.

Kaj je djotiš?
Tako makrokozmos kot mikrokozmos prežema ista energija. Določena postavitev planetov ob našem rojstvu poskrbi za identično preslikavo energije, ki trenutno vlada na nebu, v naše telo. S tem dogodkom se začne manifestacija v fizičnem svetu. Narejen je zapis karmične strukture, ki se izraža navzven z vsemi lastnostmi tako fizičnega, mentalnega kot  čustvenega ter duhovnega telesa. Djotiš upravlja s karmo, torej nam kaže, kaj smo, konkretno boste izvedeli,  kaj glede zdravja ste prinesli s seboj.

Kaj je ajurveda?
Ajurveda je v Indiji uradno priznana medicina, ki upravlja z došami - telesnimi konstitucijami in z namenom vzpostavljanja ravnovesja v telesu. Nekateri ajurvedski specialisti v Indiji sodelujejo z astrologi prav zato, da dobijo čim jasnejše analize vzroka nastale bolezni, ki ga nato z ajurvedskimi pristopi odpravljajo na naraven način.Predavata: 

Ajil Kunhumbidukka Veettil - specialist ajurvede in joge  iz Indije, ki je na  univerzi Kannur  diplomiral iz Ajurvede. Končal je podiplomski in magistrski študij Yoge na mednarodno priznani univerzi Annamalai Tamil Nadu State University v Indiji. Ima opravljeno diplomo kognitivno-vedenjske terapije na Akademiji za sodobno uporabno psihologijo Škotske, ter diplomo šole Kottakal Ayurveda v Kerali iz meditacije Smriti, posebne psihoterapevtske tehnike za telesno, duševno in čustveno samokontrolo. Od leta 2017 živi in dela v Sloveniji, kjer ga obiskujejo tudi posamezniki iz tujine.

Darja Jejčič - Djotiš in Vastu svetovalka, je ljubiteljica narave in vseh naravnih zakonitosti. Zanimanje za globlje razumevanje narave in človeka jo je spodbudilo, da je leta 2001 opravila tečaj masaže TKM tuina, 2010 tečaj theta healinga, 2011 tečaj psihologije "Teorije izbire" Williama Glasserja pri Inštitutu za Realitetno Terapijo. Od 2006 do 2020 je vodila ajurvedski center, vmes zaključila študij vedske astrologije in Vastuja,predvsem pa veliko raziskovala sama. S svojimi znanji in spoznanji vam bo z veseljem svetovala pri iskanju vaše notranje svetlobe.

Ajil in Darja svoje znanja združujeta v podjetju Pulse Intuitive.