Domov    Sezona 22/23    Galerija    Delavnica: Energijska medicina in medicinski qigong


Delavnica: Energijska medicina in medicinski qigong

Vabljeni na delavnico energijske medicine in medicinskega qigonga, kjer boste spoznali in začutili, da ste prvi zdravilec svojega telesa vi sami. Z uporabo energijske medicine izboljšate naravne sposobnosti svojega telesa, ozdravite in ostane zdravi.

Delavnico vodi Milan Doganoc.

„Da, večkrat kličeš Boga na pomoč, ko imaš svoj lek sam v sebi...“

W. Shakespeare, Dober konec vse povrne

Smo neskončna mreža energij. Posledica tega dejstva so temelji energijske medicine.

Naše telo je fizična, materialna energija, medtem, ko njegove subtilnejše oblike energije težje opazimo, ampak bolj občutimo in razumemo (čustva, razum, ustvarjalnost, duhovnost in podobno).

Energijska medicina, ki predstavlja stik znanosti in duhovnosti – združevanje najnovejših znanstvenih in najstarejših tradicionalnih spoznanj starodavnih kultur in civilizacij – se nadaljuje tam, kjer se klasična medicina izčrpa in prizna svoje meje.

Energijsko medicino znanstvena klasifikacija uvršča v integralno medicino -  vejo klasične medicine, ki uporablja celovit, holističen pristop kot tudi vsa znanja in metode, neodvisno od narave in porekla, vse dokler omogočajo čimbolj učinkovito in čimmanj invazivno zdravljenje.
Prvi zdravilec z energijsko medicino ste vi, tisti, ki prebiva v telesu za katero skrbi.

Z uporabo načel energijske medicine lahko izboljšate naravne sposobnosti svojega telesa, do ozdravitve in ostane zdravi.
Z vajami energijske medicine in medicinskega qigonga v utrujeno telo lahko vlijete novo moč, vnesete svežo vitalnost v izčrpan um in vdahnete poskočnost v pobitega duha.


Prispevek:

Prijave na: sasa@avocado-center.si