Domov    Sezona 22/23    Galerija    Delavnica: Tibetanske vaje pomlajevanja in pomladitvena zvočna kopel z dvema Sašama


Delavnica: Tibetanske vaje pomlajevanja in pomladitvena zvočna kopel z dvema Sašama

Pet tibetanskih vaj ali pet obredov pomlajevanja ima svoj izvor pri tibetanskih menihih. Kot rituale jih izvajajo že tisočletja in so del njihove tradicije. Z vajami in zdravo prehrano menihi ohranjajo energijo, moč in vitalnost ter upočasnjujejo proces staranja. Pet tibetanskih vaj (obstaja tudi skrivnostna šesta vaja, ki jo bomo na delavnici spoznali) so danes zelo poznan jutranji ritual ljudi po vsem svetu. Vaje so namreč izjemno preproste, njihovo delovanje pa kompleksno in učinki intenzivni.

Česar nam videi in članki o tibetanskih vajah ne povedo, je pa ključno za ohranjanje mladostnega videza, je pravilna dihalna tehnika, ki se uporablja med vsemi vajami. Delavnica je namenjena prav pravilni izvedbi vaj in dihalne tehnike. Le tako opremljeni, boste vaje lahko izvajali sami, kadar koli jih boste želeli. Na delavnici dobite tudi ves material, ki ga potrebujete za kasnejšo obnovitev znanja. 

Že po nekaj tednih rednega izvajanja, ki ne vzame več kakor nekaj minut, boste začutili, da vam tibetanske vaje pomlajevanja vračajo vitalnost in življenjsko energijo, telo pa postaja vse bolj zdravo ter gibljivo. Omenjene vaje lahko pomagajo vsakomur, kmalu se bo počutil mlajšega, bolj zdravega in zadovoljnega.

Drugi del delavnice pa je namenjen zvočni kopeli, ki jo bo izvedla Saša Aleksandra Danilova. Prava frekvenca zvoka pomladi celice našega telesa in sprosti iz telesa nakopičen stres, saj ta ovira pretočnost energije. Saša je izjemna glasbenica s čudovitim angelskim glasom. Njeno ustvarjanje si lahko ogledate. 

Prispevek: 50 €
Trajanje delavnice: 2,5 ure


Kaj potrebujem?
  º Udobna oblačila
  º Vodo
  º Svojo joga podlogo
  º Odejo/ blazino za čas sproščanja