Domov    Sezona 22/23    Galerija    Predavanje: Lepa in zdrava s hrano s pokušino zdrave hrane


Predavanje: Lepa in zdrava s hrano s pokušino zdrave hrane

Petek, 8. april ob 18ih
Predava Urška Loncnar

Katere so tri najpomembnejše stvari, ki vplivajo na naše zdravje in lepoto?
Kako izbirati hrano, da vplivamo na zdravje in lepoto?
Prihaja lepota od zunaj ali znotraj?

Lepa_in_zdrava_s_hrano_UrskaLoncnar

Ženske se s prehrano običajno začnemo ukvarjati takrat, ko se odločimo, da moramo shujšati, je res? Pri bolezenskih tegobah se še vedno najraje zatečemo k zdravniku, ali pa jih pripišemo starosti.

Tako nas programirajo od majhnega. Nihče pa nam ni povedal, da je zdravje v veliki meri odvisno od naše prehrane in stresnega odziva. O tem, da hrana vpliva na razvoj večine sodobnih kroničnih bolezni, vas zdravnik ne bo opozarjal, saj nič o tem ni izvedel v času svojega medicinskega šolanja.

Ko gre za lepoto, pa se trudimo nanjo vplivati od zunaj, je res? S kozmetiko, različnimi tretmaji, vadbami.

Mogoče boste presenečeni, morda razočarani - toda zdravje in lepota sta v veliki meri odvisna od treh stvari:

zdravja našega črevesja
dobrega delovanja jeter in
pravilnega pH-ja

Lepa_in_zdrava_s_hrano_UrskaLoncnar

Na vse to pa vplivamo z izbiro hrane!

Katera živila moramo izbrati, da bomo zdrave, vitalne, lepe od znotraj in zunaj, boste izvedele na mojem predavanju, čaka pa vas tudi slastna pokušina.

 

O Urški:
Je certificirana nutricionistka in terapevtka zdravilne prehrane. Dela z zaposlenimi ženskami, ki živijo stresno, so preobremenjene, na robu izgorelosti in nimajo časa, da bi poskrbele zase. Oziroma si ga ne znajo vzeti.

Z majhnimi in enostavnimi koraki jim pomaga ustvariti močne navade za skrb zase, ki jih prinesejo trdno zdravje, dobro počutje in vitalnost. 

Njena naloga ni, da te uči, kar bi morala po mojem mnenju vedeti. Tu je zato, da te spomnim, da imaš vse znanje že v sebi, samo naučiti se potrebuješ poslušati sebe in potrebe svojega telesa. 

Si pripravljena vzeti svoje zdravje, svojo težo in dobro počutje v svoje roke?
Preden je začela delati z zaposlenimi ženskami in jim omogočati, da transformirajo svoje zdravje, je v podjetjih delala na področju odnosov z javnostmi.

Leta 2004 je diplomirala iz odnosov z javnostmi in poklicnega komuniciranja na Univerzi Lasalle v Filadelfiji v ZDA in to delo opravljala nekaj let.

Po rojstvu sina in selitvi v Prago je ugotovila, da je končno čas, da se vrne k svoji otroški strasti do zdravljenja in pomoči ljudem. Odločila sem je za študij aromaterapije, holistične masaže in TKM, na Inštitutu za aromaterapijo v Pragi.

Z raziskovanjem čudovitega sveta psihologije in energij ter EFT tehnike, je nadaljevala leta 2009, na Inštitutu za energetsko psihologijo Z. Katayama v Pragi.

Leta 2015 se je vpisala še na študij naturopatije na School of Natural Medicine v Londonu, kjer ima trenutno naziv Nutricionist zdravilne prehrane, nadaljuje pa s pisanjem diplome iz naturopatije.

Je tudi  licencirana terapevtka EFT, opravljeno ima tudi prvo stopnjo Transakcijske analize pri Zoranu Milivojeviču.

Pri svojem delu uporablja tudi GDV (Kirlian) kamero za diagnostiko psiho-fizičnega stanja.

Več na spletni strani:

urskahealthcoach.com

Prispevek: 15 €
Prijave: sasa@avocado-center.si