Domov    Sezona 22/23    Galerija    Predavanje: Iridiologija - vpogled v fizično, emocionalno in mentalno stanje človeka


Predavanje: Iridiologija - vpogled v fizično, emocionalno in mentalno stanje človeka

Sobota, 21.5. ob 15ih

Oči so ogledalo duše.

Vsak človek pride na svet  z določenimi šibkimi točkami oziroma genetskimi predispozicijami in na drugi strani z močnimi področji in potenciali.

Kadar iščemo rešitve za svoje težave in izzive v življenju, je najprej potrebno poznati sebe in svoja neravnovesja.

Vpogled v tvoje fizično, mentalno in čustveno stanje, ti lahko ponudi analiza očesa – IRIDODIAGNOSTIKA, ki ti pomaga ugotoviti, kje v telesu se skrivajo tvoje največje šibkosti in na kakšen način postopati za doseganje psihofizičnega ravnovesja, da res lahko živiš polno in srečno življenje.

Vsako oko je univerzum zase, je kot tvoj unikaten prstni odtis.

Če vas zanima, kakšne informacije lahko prinaša opazovanje irisa,  vabljeni na brezplačno predavanje na Festival Avocado, v soboto, 21.5.2022, ob 15h v Avocado center.

Tokratno predavanje bo namenjeno spoznavanju osnovnih konstitucij irisa – glede samih šibkosti, ki jih posamezna konstitucija prinaša, predstavljeni pa bodo tudi splošni nasveti za uravnavanje teh neravnovesij.

Priporočeno je, da pred predavanjem kar s telefonom naredite zelo bližnjo fotografio svojega očesa in jo prinesete s seboj, tako da boste lahko vso teorijo preverili tudi v praksi.

Predavala bo Melita Rupnik, mag.lab.biomed, iridologinja, coach zravilne prehrane, Tao Woman Lifting učiteljica, terapevtka masaže notranjih organov, študentka naturopatije.

Več o Meliti najdete na njeni strani:
https://melitarupnik.si/