Domov    Sezona 22/23    Galerija    Praktična delavnica: Plesno-gibalna psihoterapija: psiho-fizičen premik v boljše življenje


Praktična delavnica: Plesno-gibalna psihoterapija: psiho-fizičen premik v boljše življenje

Na praktičnem predavanju izveš, kako ti lahko plesno.gibalna psihoterapija pomaga, da se v življenju premakneš naprej, znova (ali morda prvič v življenju) prepoznaš svoje potrebe in resnične želje ter presežeš čustvene, odnosne ali miselne naveze, ki te ovirajo pri korakih, v zate bolj polno, radostno in lahkotno realnost. Skupaj bomo preizkusili nekatera orodja, ki nas vrnejo v svoje telo in s tem vase, spoznali bomo ključno povezavo med telesom-umom, med našim vedenjem in nezavednimi vzorci ter med našimi čustvenimi stanji in našim gibalnim podpisom. Prostor bo tudi za vprašanja ter diskusijo o pogostih izzivih odraslih in otrok, ki jih lahko z omenjenim pristopom učinkovito podpremo. Vabljeni po novo gibalno-psihološko izkustvo ter uvide zase iin/ali svoje bližnje. 


Sara Idzig je nasmejana, avtentična in srčna mag. plesno-gibalne psihoterapije. Naziv in licenco za izvajanje tovrstne prakse je pridobila v Angliji, sedaj pa deluje v privatni praksi v Logatcu. Obožuje vse, kar je povezano z gibanjem, naravo, osebno rastjo in preobrazbo. Verjame, da je za premik v boljše življenje potrebno integrirati vse nivoje našega obstoja ter v prvi vrsti aktivirati telo - našo 'shrambo' nepredelanih čustev, podpornih in omejujočih prepričanj ter vseh prijetnih in manj prijetnih izkušenj/dogodkov naše preteklosti.

Več o Sari na njeni spletni strani:
https://kon-pas.org/