Domov    Sezona    Galerija    Meditacija za vsakogar


Meditacija za vsakogar

Petek, 13. maj ob 19.30
Meditacijo vodi Maja Mohorović

Za vse, ki se meditacije šele lotevajo in tiste, ki ste v meditaciji že izmojstreni, pa si želite povećati njeno moč s skupinsko meditacijo. 

Da bi našli stik sami s seboj, morate utišati kaotične misli, ki vas vodijo stran od vašega bistva in krepijo vaš nižji jaz. Meditacija je umirjeno stanje duha, v katerem smo v sozvočju s frekvencami univerzalne ljubezni – kozmosom (rečemo mu tudi Bog, Izvor, Vir … poimenovanje ni pomembno). Meditacija ni le sedenje z zaprtimi očmi. Je stanje, v katerem se umirimo do te mere, da slišimo lastno dušo.

Meditacija usklajuje vzorce valov desne in leve polovice možganov in nas vodi v mirno stanje, v katerem lahko slišimo odgovore duše. Meditacija nam pomaga razumeti naš lasten um. Tako lahko prepoznamo negativno in to tudi preobrazimo v pozitivno.

Prednosti meditiranja:
Včasih boste morda ugotovili, da se ne morete sprostiti, saj je sproščanje pozitivno stanje, katerega morda niste vajeni. Ego vam ne dovoli sprostitve, saj si ne želi, da bi slišali sporočila, ki vas pozivajo k duhovnemu prebujanju. Le kaj mu bo potem ušpičila kreativna duša, ki zaupa toku življenja? Ključ do uspeha je vztrajnost. Vztrajnost v meditaciji vas bo prej ali slej pripeljala do sprostitve in miru, kar pomeni začetek poti k notranji modrosti. Ko boste to enkrat izkusili, ne boste nikoli več želeli biti brez občutka, ki je vaša edina univerzalna resnica – mir. Tudi vaše telo bo ob mirni energiji, ki teče skozenj, bolj zdravo in spočito.

Meditacijo vodi Maja Mohorović, certificirana vaditeljica yin joge in meditacije. Je izrazita naravo- in živaloljubka. Je predana ekologinja in raziskovalka narave. Želi širiti mir in umirjenost med ljudi, da nam bo v življenju vsem lažje in lepše. 

 

Prispevek: 10 €
Prijave: sasa@avocado-center.si