Domov    Sezona    Galerija    Predavanje Luke Jakiča: Osnove energetske medicine


Predavanje Luke Jakiča: Osnove energetske medicine

Sobota, 27. januar 2024 ob 15:00 - 16:30
Vodi: Luka Jakič

 

 

Moje ime je Luka Jakič. Svojo prvo polovico življenja sem posvetil športni karieri, pri tem pa popolnoma izgorel. Dodatno me je obremenjevala tudi moja takratna poklicna pot reševalca, kjer sem ogromno časa preživel pod adrenalinom. Ob izgubi življenjske energije sem se spogledoval s tesnobo, paničnimi napadi in depresivnimi stanji. Že takrat sem čutil, da uradna medicina nima vseh odgovorov zame.

Ob pravem času mi je na pot prišla energetska medicina, ki me je postavila nazaj na prave tire. Med drugim sem ob spoznavanju in raziskovanju energetske medicine izvedel, da kakršnokoli aktivno udejstvovanje v življenju vodi v trošenje življenjske energije, ki pripelje do bolezenskih stanj tako na fizičnem kot na psihičnem nivoju.

S pomočjo energetske medicine sem spoznal, da obstaja mnogo kvalitetnih tehnik za samopomoč: za obnovo, zaščito in povečanje lastne življenjske energije. Pod mentorstvom dr. Suzane Landripet sem v času 5-letnega izobraževanja pridobil certifikat Šole integralne medicine (3. stopnja) in s tem postal kvalificiran energoterapevt.

Ob želji, da bi svoje znanje uporabil in predal naprej vsakomur, ki začuti klic po tovrstni terapiji in tehnikah za samopomoč, je vzklil Avrelius, center dobrega počutja.
DOBRODOŠLI.

Predavanje je uvodno, zato je brezplačno. 
Prijave: lukajakic@gmail.com