Domov    Sezona 22/23    Galerija    Predavanje Luke Jakiča: Energetska medicina


Predavanje Luke Jakiča: Energetska medicina

Sobota, 14.maj 2022 ob 19:30 - 21:00
Vodi: Luka Jakič

O predavanju:
Koliko življenjske energije imamo, je odvisno od tega, kako živimo. Če se na kakršen koli način izčrpavamo, energije pa ne nadomeščamo, smo na poti v izgorelost. Energijska medicina meri količino življenjske energije s pomočjo avre - subtilne energetske plasti, ki obdaja vsakega človeka. Koliko energije imamo, pa je povezano tudi s tem, kako delujejo naše čakre - sedem energijskih centrov (vrtincev) v našem telesu. Če se vrtijo prehitro ali prepočasi, nastaja neravnovesje, ki ga plačamo z izgubo življenjske energije. K sreči obstajajo zelo preprosta orodja in tehnike, s katerimi uravnavamo energetski pretok. Luka Jakič nas bo na predavanju naučil nekaj tehnik, s katerimi si lahko pomagamo na poti k boljšemu počutju, zdravju in mladostnemu videzu. 

O Luki:
je oče dveh hčerk, strokovni sodelavec podjetja Dr. Gorkič in terapevt energetske medicine. Na pot srečanja s tovrstno obliko medicine ga je pripeljala težka osebnostna izkušnja in vedoželjnost do odkritja novih znanj. V preteklosti se je profesionalno ukvarjal s košarko, ki ga je pripeljala na rob izgorelosti. Nikoli si ni predstavljal, da je šport lahko ena izmed oblik izčrpavanja življenjske energije. Ob izgubi življenjske energije, se je spogledoval s paničnimi napadi, tesnobo in depresijo. Danes ve, da obstajajo različne in kvalitetne tehnike za ponovno pridobitev življenjske energije.

Njegova najljubša je pridobivanje zemeljske energije oz. matriksa, ki mu zagotavlja obilje na vseh življenjskih področjih. 


Prispevek: 15 €
Prijave: sasa@avocado-center.si