Domov    Sezona    Galerija    Predavanje: Osvobodi se niti krivde in sramu


Predavanje: Osvobodi se niti krivde in sramu

Sobota, 11. junij ob 18:30 - 21:00

OSVOBODI SE NITI KRIVDE IN SRAMU – preobrazbeno predavanje s predajo kanaliziranih sporočil
Predava: Darja Bright Tome

»Vrsto let sem bivala v vašem čudovitem kraju. Tu sem preživela obdobja, ki so me osebnostno brusila. Naučila sem se pomembnih stvari o življenju. Spoštovanja do sebe in postavljanja zdravih meja v odnosu do drugih. Vsega tega sem se učila ob svojih napakah in slabih odločitvah. Mojstrila sem se skozi številne nezdrave odnose in vzgojo štirih čudovitih otrok. Dopuščala sem marsikaj, kar danes nisem voljna sprejeti. A v širši sliki je vse, kar se nam zgodi, blagoslov. Največ se naučimo ob težavah in izzivih, ne v udobju in lagodju. Od malega se zavedam, da sem jasnovedna in jasnočutna. Sramovala sem se tega in se počutila krivo, ker sem bila zaradi tega daru čustveno preobremenjena, včasih kaznovana, velikokrat pa označena za čudno in preveč »pametno«. Naučiti sem se morala, kako z vsem tem ravnati in živeti.Vse, kar danes počnem, izhaja iz mojih življenjskih lekcij, zato o tem govorim in pišem.«

Darja Bright Tome                                                                                                

 

Darja o prihajajočem dogodku:
Na ta dogodek sem se notranje pripravljala več kot deset let in ni naključje, da s prvim tovrstnim dogodkom prihajam ravno v Logatec. V veliko čast mi bo prisotnost vsakega izmed vas, ki bo to izbiro zavestno naredil zase. Pred leti sem vas na to temo nagovorila na predavanju v Narodnem domu, ki je bilo zelo lepo obiskano in sprejeto. Več ljudi mi je kasneje pisalo, da so si dovolili na svojo izkušnjo pogledati drugače in so spremenili nekatere svoje navade in vzorce na bolje. Nekateri, ki ste takrat sedeli na predavanju, ko sem se še borila s svojimi občutki krivde in sramu, ste še danes moji klienti. Bila sem iskrena do vas in avtentična, čeprav me je bilo strašno strah. Takrat še ranjena, danes pa so rane zaceljene. Tokrat prihajam z druge točke zavedanja. Z jasno namero, da se tudi vam pomagam osvoboditi niti krivde in sramu, ki vam odvzemajo dragoceno življenjsko energijo. Imate namreč pravico do lepega, mirnega in sproščenega življenja. Pripada vam.

Morebiti imate težavo s staro vsiljeno krivdo ali pa vam je ta še vedno vsiljevana. Mogoče ste bili ali ste še zasramovani ali pa so se v vašem okolju norčevali iz vas oziroma to še počno. Tudi krivda in bremena prednikov so lahko naložena na vaša ramena. Mogoče pa ste naredili kaj zase nesprejemljivega in si ne morete oprostiti. Tudi to lahko odložite. Nihče ne naredi vedno vse tako, kot bi želel in nihče ne ravna vedno tako, da bi ga vsi lahko razumeli in njegovo ravnanje sprejeli. Ljudje radi sodimo in velikokrat za druge vemo, kaj in kako bi morali. Nekateri ljudje nosijo občutke krivde tudi iz naslova neupravičenih in nepoštenih sodb. Tudi teh bremen se lahko razbremenite. Včasih te občutke krivde vzdržujemo zaradi pričakovanj drugih ljudi. Včasih pa zato, ker mislimo, da se drugače enostavno ne da.

Nagovorila bom vaše vsebine, energije prisotnih. Nagovorila bom krivdo in sram, ki ga boste prinesli s seboj in vam ga pomagala odložiti. Vsak udeleženec ob prihodu brez imena napiše svoje vprašanje, ki ga ima na to temo in ga odloži v skrinjico. Vprašanje je lahko splošne ali povsem osebne narave na temo krivde in sramu. Na vsa vprašanja bom odgovorila. Na nekatera v živo, na vsa ostala pa v pisni obliki in jih boste prevzeli na način, kot se bomo na dogodku dogovorili. Vsak udeleženec lahko tudi anonimno napiše, kakšno breme želi odložiti in ga bo odložil v drugo skrinjico, ki bo pripravljena za vas.

Odlagali bomo sodbe do sebe, bremena ter občutke krivde in sramu.
Povabim vas, da na dogodek pridete udobno oblečeni, s steklenico vode in robčki. Pred dogodkom pa vam priporočam vsaj uro miru in tišine, uro časa zase. Toplo mi je pri duši, ker vem, da se prav kmalu vidimo.

Več o Darji in njenem delu si lahko preberete na spletni strani www.nasvetlostran.si. Če želite biti del skupnosti, ki se oblikuje v njeni bližini, pa se lahko pridružite v zaprti FB skupini Na svetlo stran. Povezavo do skupine najdete spodaj na spletni strani.

Vaš prispevek za udeležbo na dogodku in pisni zapis vseh kanaliziranih sporočil udeležencev je 33 evrov. Na dogodku pa bo eden izmed sodelujočih prejel tudi bon za individualno obravnavo oziroma svetovanje pri meni.

Vzpostavitev zaupnega vzdušja in udobnega počutja pa prepustimo višjemu vodstvu.

 

Prispevek: 33 €
Prijava: sasa@avocado-center.si