Domov    Sezona 22/23    Galerija    Družinska selitev na Bali in Dance Alchemy z Goranim Bogdanovskim


Družinska selitev na Bali in Dance Alchemy z Goranim Bogdanovskim

Petek, 17. junij ob 18:00 - 22:00
18:00 - 19:00 Druženje s Sandro in Goranom - pogovor o njihovi izkušnji s selitvijo na Bali
19:30 - 22:00 Plesna delavnica Dance Alchemy


Selitev na Bali

Sandra, Goran in mali Noah so lani jeseni sprejeli odločitev o selitvi na Bali. Iz Sloveije, kjer se je ravno pričenjala zima, so odpotovali na toplo, si poiskali dom, delo, vrtec in prijatelje ter ugotavljali, če je takšno življenje tisto, po čemer so v Sloveniji hrepeneli. Zavistno smo tisti, ki smo "ostali doma" spremljali njihove zelene in nasmejane fotografije, objavljene na družabnih omrežjih. Mnogo od nas potiho sanja o takšnem življenju, le poguma nam manjka, da bi sanje tudi uresnilčili...

Sandra, Goran in zdaj že malo večji Noah, junija prihajajo na obisk v Slovenijo. Z nami so pripravljeni v sproščenem klepetu deliti vse, kar nas o življenju na Baliju zanima. Po klepetu pa seveda sledi ples Dance Alchemy z Goranom. Naslednji dan, v soboto, pa še ples arhetipov s Sandro.

Prijazno vabljeni!

Prijave: sasa@avocado-center.si

Ples Dance Alchemy

Ples (Dance) je naravni red kozmosa.
Alkemija (Alchemy) je proces očiščenja, transformacije in ustvarjanja.

Delavnica je namenjena odraslim, ne glede na njihovo plesno predznanje, izkušnje ali razumevanje plesa
Razdeljena je v dva dela, v prvem se bomo ogreli na zabaven in “uplifting” način z enostavnimi igrami, mešanico Tai-Chija in Qi gonga, dinamično jogo in s kakšnim orodjem za improvizacijo. V drugem delu pa sledi odprto plesišče ob svetli in globoki plesni glasbi iz vseh koncev sveta, ki vas bo popeljala na transformativno popotovanje, kjer se lahko predaš in daš, ko strah pred neznanim izgine, ko zunanja ogledala postanejo notranja, ko začutiš ljubezen in hvaležnost za to da si, da si del narave, vesolja, plesnega plemena.

O Goranu Bogdanovskem:
Goran Bogdanovski je holistični plesni učitelj, transformacijski trener, plesalec, koreograf,… in ustanovitelj Inštituta Ficho Instituta.

Njegova življenjska strast je pomagati ljudem stopiti v utelešenje njihovega namena, se v celoti ustvarjalno izraziti in ustvariti vse potrebne transformacije za dosego pretoka in obilja v svojem poklicu in življenju.

Od leta 1990 profesionalno živi in diha ples, plesal je za več kot sedemdeset različnih koreografov in režiserjev s področja uprizoritvenih umetnosti. Za svojo plesno skupino Fičo Balet je koreografiral plesne produkcije in prepotoval svetu. Vodi je tudi akademijo, plesne studie, festivale, platforme in mreže. V zadnjih 20 letih strastnim ljudem pomagal premagati svoje omejitve in strahove, da bi lahko resničili svoje sanje. Ponuja utelešeno znanje in orodja za ljudi, ki so fizično aktivni in si želijo osebne, poklicne in družbene preobrazbe. Metode, ki jih uporablja so sinteza znanj in izkušenj zbranih z vodenjem delavnic, umetniških projektov, dogodkov, coachinga, mentorstva, retreatov, … na področju plesne in kontaktne improvizacije, meditacije, joge, borilnih veščin, duhovnost, terapije, osebnostne rasti, team buildinga in leadershipa.

Več o Goranu:
https://www.fichoinstitute.com/


Cena: 25 €/osebo
Kaj potrebujem? Udobna oblačila, bose noge in stekleničko vode.