Domov    Sezona    Galerija    Shakti dance - Kdaj se počutim varno in udobno?


Shakti dance - Kdaj se počutim varno in udobno?

Sobota, 10. december ob 18:00-20:00
Delavnica Joge plesa - Shakti dance ®


KDAJ SE POČUTIM VARNO in UDOBNO?
Na delavnici bomo preko nežne prakse Joge plesa vzpostavili stik z našim telesom, za trenutek ustavili naš analitičen um in poskušali sporočila dobiti preko globljih, subtilnih frekvenc našega bitja, iz modrosti naše duše.

Povezali se bomo z astrološkim arhetipom LUNE, ki v horoskopu predstavlja najbolj oseben planet in posameznika najbolj opiše v smislu njegovih potreb in načina čustvovanja. Luna je kot bilka, ki raste sama od sebe. Predstavlja torej nekaj kar nam je že dano in je podlaga na kateri rastemo. K njenim principom se zatečemo, ko smo utrujeni, premraženi, zaspani, žejni ali lačni. Nudi nam zavetje. V življenju se včasih moramo tudi umakniti, naspati in pobožati. Lunin princip nam pokaže kako in kdaj.

Za delavnico ni potrebno nobeno plesno ali jogijsko predznanje. Ob prijavi lahko posreduješ tudi datum, uro in kraj rojstva – da bo izkušnja zate še nekoliko globlja.

Dovoli si, da te izkušnja joge plesa popelje in zapelje.Z delavnico si podariš trenutek zase, za svoje telo in svojo dušno/srčno raziskovanje.

Delavnico vodi: Katarina Ferlin, certificirana učiteljica Joge plesa in Shakti danca, sicer tudi ljubiteljica teka, umetnosti, glasbe in astrologije (z opravljeno iniciacijo po metodi IPAL).

Prispevek: 18 €

Prijave so obvezne
Prijave na: sasa@avocado-center.si

Srčno dobrodošli!