Domov    Sezona    Galerija    Kuharska delavnica: Kuham zdravo z Urško Loncnar


Kuharska delavnica: Kuham zdravo z Urško Loncnar

Petek, 14. oktober ob 18ih
KUHARSKA DELAVNICA KUHAM ZDRAVO Z URŠKO LONCNAR

Te zanima, kakšno hrano potrebuješ, da se boš počutila dobro, bila polna energije in predvsem zdrava?

Si se odločila, da se boš prehranjevala bolj zdravo, vključila več sadja in zelenjave v svojo prehrano, vendar ne veš, kako se lotili sprememb? Kuhaš vedno iste jedi, za nove pa nimaš idej?

90 odstotkov vseh sodobnih kroničnih bolezni izvira iz nepravilne in škodljive prehrane. Torej je zdravje resnično v tvojih rokah.

Veš, da je hrana rastlinskega izvora koristna za tvoje zdravje, vendar je po tvojih izkušnjah popolnoma brez okusa, tvoji družinski člani pa ob vsakem tvojem novem eksperimentu v kuhinji glasno protestirajo?

Moje stranke so šle skozi podobne izkušnje in so imele veliko pomislekov, ko smo se skupaj lotevale spreminjanja prehranjevalnih navad. Še zase niso imele dovolj energije, da bi si pripravile kakšen zdrav obrok, kaj šele, da bi prepričevale še ostale in se trudile, ko pa se vsi upirajo.

S tem namenom sem tudi razvila to Ekskluzivno kulinarično delavnico, na kateri se boš naučila, kako pripraviti zdrave a izjemno okusne obroke, ki so rastlinskega izvora, sama priprava pa ti bo vzela veliko manj časa kot kuhanje klasičnih slovenskih jedi. In kar je super, vse sem oblikovala tako, da jih lahko vzameš tudi v službo in pripraviš v naprej, da ne prideš popoldan domov sestradana, potem pa te čaka še dolgotrajno kuhanje.

Da, vsi recepti so rastlinskega izvora, kar pa ne pomeni, da moraš biti veganka. Nasprotno! Delavnica je namenjena predvsem tistim, ki imate občutek, da pojeste preveč mesa, a ne veste, kako bi to spremenile.

Želim, da z mano sodeluješ pri pripravi vseh obrokov, tako boš od tega največ odnesla in si zapomnila nove jedi. Vedno je lažje, če ti nekdo pokaže, ko da se mučiš sama.

Za vse to ne potrebuješ nobenih posebnih spretnosti, samo nekaj ur svojega časa in dobre volje. Z mano boš ugotovila, da je pripravljanje hrane v bistvu zabavno in izjemno kreativno.

Se vidiva!
Urška

 

Kaj potrebujem?

Cena: 40 €