Domov    Sezona 22/23    Galerija    Na Blinkitart velikem dogodku - zimski solsticij


Na Blinkitart velikem dogodku - zimski solsticij

Dogodek vodi: Blanka Thomas, Maginja Blinkita
Vsa mesta so polna!

 

Juhu ❤ se je že toliko zgodilo o prejšnje objave, da bi lahko mislila, da je že nov dan 😉 pa še ni 😉 še vedno smo v zavesti in energiji 9 Kača, ki je tudi GAP ali galaktični aktivacijski portal, ko je tančica med vidnim in nevidnim tanjša oziroma izgine.

Nekje v ozadju sem si mislila, da bom imela tudi tokrat izziv z najemom primernega prostora za naš Veliki Dogodek, naslednjo sredo 21.12. Seveda so vsi primerni, podporni in dobri prostori, kot so prostori Višje Vibracije in drugih jogijskih in plesnih centrov na ta datum zasedeni, zato sem se bila "primorana" osredotočiti na hotele in druge njim podobne objekte. Pa se kar nisem mogla odločiti za enega izmed njih, sploh po tem, ko so rekli NE prekajevanju s Palo Santom, in ko so rekli, da ne bom mogla sama pripraviti ceremonialnega kakava, temveč celo plačati postrežnino za vsakega udeleženca. Energije enostavno niso bile prave in mi nismo bili na "isti valovni".

Seveda sem dala v eter namero za najbolj podporen prostor za naš čudovit dogodek, in potem čakala na odgovor, in tudi rahlo pri tem skrbela, kaj pa če, če ga ne bo ... in potem je včeraj prišla Mojca Str, moja dolgoletna prijateljica, spiritualna sestra, ki se je čisto prva prijavila na dogodek, takoj, ko sem naredila prvo objavo. Ko sem podelila moj zaskrbljenost, mi je predlagala Avocado center. In v trenutku, ko je predlagala, sem v sebi začutila, da je to pravi naslov, čeravno o samem Avocado centru ne vem kaj dosti, sem pa nedolgo nazaj videla na fb objavo Uroša, s katerim smo zdaj že skoraj 10 let nazaj potovali skupaj po poteh Starodavnih Majev po Mehiki, Belizeju in Guatemali. Pa tudi po žerjavici smo hodili skupaj.

Danes dopoldan sem dobila odgovor Saše in Uroša, da je prostor na voljo in da smo srčno in toplo dobrodošli in moje srce je zaigralo še srečnejše in hvaležnejše, sploh po tem, ko sem videla sliko prostora Avocado centra, ki je energetsko tako čist, in tako svetel, in tako topel, in popoln na naš čudovit dogodek. Ko sem povprašala za vsak slučaj, če je dovoljeno prekajevanje s Palo Santom, sem dobila seveda pritrdilen odgovor, in da je Palo Santo v njunem centru redno v uporabi. Super! In tudi ceremonialni kakav bomo lahko pripravili sami tam, ker je zelo pomembno, kdo ga pripravlja in namera sama, ter povezava z Ix'Cacao, majevsko boginjo kakava.

Kot da bi posijala nova svetloba, pa se zimski solsticij in 25.12. sploh še nista zgodila. Hvaležna do nebes in še čez.

Po vsem tem navdušenju sem videla, da je lokacija Avocado centra še vedno na L, da sicer ni več Ljubljana, temveč je Logatec. Nekaterim bo to malce dlje, spet drugim malce bližje. Verjamem, da kjer je namera in volja, tam je vedno pot. Zadnjič mi je pisala ena mavrična popotnica iz Sevnice, da je daleč do Primorske. Pa sem sama pomislila, kako daleč je iz Karibov do Slovenije, da dejansko nič ni nikoli predaleč, dokler imamo srčno namero, da se to tudi zgodi, ali da pridemo iz točke A do točke B. Pa tudi povežemo se lahko med sabo glede prevozov. Sama in nekateri, ki že vedo za potrjeno lokacijo našega velikega dogodka za zimski solsticij, se že zelo veselimo, da se srečamo in ustvarimo čudovito popoldne in večer ter premaknemo meje mogočega ❤

Še vedno je čas za prijavo in še vedno velja Early Birds cena. Za vas čakajo bogate nagrade BlinkitArt srečolova, pa skodelica vročega ceremonialnega kakava, pa Palo Santo sveti les, Časovna Kapsula, Veliko Medicinsko Kolo Popotnikov Časa in še in še.

Dogodek, ki nas bo podprl tako individualno, kot kolektivno pri kreaciji in manifestaciji novega sveta, pri dvigu kolektivne in individualne zavesti, povezava z univerzalno knjižnico 13tih kristalnih lobanj, pa aktivacija 13-tih energetskih vortexov ali čaker in še in še.


Super bo!
Več pa preko fb chat ali na blinkitart@gmail.com