Domov    Sezona    Galerija    Delavnica: Božansko partnerstvo


Delavnica: Božansko partnerstvo

Sobota, 25. februar, od 15:00 - 19:00
Vodita: Jelena Dimitrijevič in Simon Vučer


Delavnica za vse, ki jih zanima, kako oblikovati zvezo in odnos dveh tako, da se si iz sivega povprečja dvigneta na nivo božanskega partnerstva.

Božansko partnerstvo – 4- urno izkustveno doživetje

 • Spoznavanje lastnih čustvenih programov in odzivov
 • Kako zdravo in sočutno komunicirati s partnerjem
 • Orodja za čustveno samoregulacijo
 • Postavljanje zdravih meja in svobodno izražanje
 • Vpliv prehrane na čustvene reakcije
 • Sveta spolnost in kako jo prakticirati


Na delavnici se bodo posamezniki ali pari učili kako se sproščeno deliti ter iskreno, zdravo in sočutno komunicirati, kako izvajati čustveno samoregulacijo in kako se prehranjevati, tako da podpiramo svoje telo, živčni in hormonski sistem, da lažje uravnavamo svoje čustvene odzive.

S temi koristnimi pristopi in orodji lahko izboljšajo medsebojne odnose in odprejo vrata za lahkotne, čuječe, ljubeče, svobodne in radostne partnerske odnose.


Kdo sta Jelena in Simon?

Jelena je profesorica geografije, certificirana nutricionistka, holistična svetovalka za zdrav način življenja, intuitivna terapevtka in učiteljica joge plesa, s širokim naborom znanj s področja nutricionizma, ajurvede, TKM in naturopatije. Več kot deset let se uspešno ukvarja z izobraževanjem posameznikov, skupin in podjetij o zdravi prehrani in zdravem načinu življenja in jim s tem pomaga na njihovi poti do optimalnega zdravja in dobrega počutja. Skozi osebne izkušnje, jasnočutnost in duhovno empatijo pomaga drugim do globljega samospoznanja, opolnomočenja in transformacije podzavestnih programov. V božansko ljubečem in avtentičnem partnerskem odnosu odkriva polnost in lepoto življenja, ki ji tudi pomaga pri samoraziskovanju in ustvarjalnosti.

Simon je magister pravnih znanosti, plesalec, oče in partner, ki se je odločil za pot samoraziskovanja preko avtentičnega čustvenega izražanja, ter uspešno zaključil obe izkustveni stopnji Mednarodne šole tempeljskih umetnosti. Posameznikom omogoča samoodkrivanje in čustveno osvobajanje s pomočjo masaže božanskega templja in učenja različnih pristopov in tehnik za čustveno samoregulacijo. Spodbuja tudi moško odličnost z aktivnostjo v projektu Moških skupin. Z odločitvijo, za izkušanje neznanega in sledenje notranjemu vodstvu, si je dal možnost za krepitev lastne moči in samoopolnomočenja v smislu prevzemanja odgovornosti zase in za svoje delovanje ter zaživel bolj polno in svobodno življenje, v katerem je tudi ustvaril svoje božansko partnerstvo.


Prispevek: 45 €/za par ali 25 € na osebo
Prijave: sasa@avocado-center.si


Kaj potrebujem?

 • svojo podlago za jogo
 • udobna oblačila
 • večja in bolj kompaktna blazina
 • odeja
 • steklenica vode

 

Prijazno vabljeni!