Domov    Sezona    Galerija    Zvočna kopel z Aljo Petric


Zvočna kopel z Aljo Petric

ZVOČNO UGLAŠEVANJE TELESALepo pozdravljeni v 2023 in naše drugo letošnje Zvočno uglaševanje v Centru Avocado.


    Zvočni prostor bo namenjen odpiranju vizijam, v svežini vseh novih portalov in oken, ki so se odprla ob prehodu. Vabim vas, da zberete in prinesete svoje vizije in namere za leto 2023, da jih pospremimo v skupno energijsko polje in jih podpremo z oblijem zvočnega valovanja.   
 

Srčno vabljeni v Zvočni prostor, ki bo odprt energijam preporoda, novih začetkov in novih obratov s hvaležno pozornostjo do preteklosti, ki nas je privedla do tega trenutka tukaj in zdaj.

...

Med 70 min tretmajem se preko glasbil in petja se Alja poveže s poljem skupine in se odpre, da jo vodi k temu kar želi nastati, saj vsak udeleženec prinese v prostor svojo frekvenco in namero. Ob povezavi skupine se ustvari zelo močno in aktivno energijsko polje, ki odpira možnosti poglobljene zaznave in transformacije posameznika na večih nivojih.

Zvočno uglaševanje poteka leže.

KAJ POTREBUJEM?
Svojo joga blazino, vzglavnik, tanjšo odejo, stekleničko vode.
(joga ležalke in odeje so na voljo tudi v studiu)


   Lokacija:  Avocado Center, Stara cesta 21, 1370 Logatec
   Ura: 19:30 - 21:00, (začnemo točno, pridite cca. 10 min pred pričetkom)
   Cena: 20€
   Prijave: sasa@avocado-center.si
  
   Prijave na dogodek so obvezne.
 

 

Kaj je zvočni tretma?
Med Zvočnim uglaševanjem, se ustvari posebno frekvenčno polje namenjeno posamezniku, da se sprosti in uglasi ob podpori terapevtskih glasbil in petja.  Ljudje smo dnevno izpostavljeni raznovrstnim dražljajem: zvočnim frekvencam, elektromagnetnemu sevanju in notranjim neslišnim zvokom emocionalnega ter mentalnega telesa (frekvenca čustev in misli). Vsi dražljaji se kopičijo v nas in dražijo našo osnovno vibracijo, kar posledično vpliva na počutje, imunski sistem in skupek vsega - na kakovost našega življenja. 

Zvoki gonga, bobna, himalajskih in kristalnih posod, flavt, zvončkov, glasu,... ter drugih glasbil, ki se uporabljajo med tretmajem, so zelo blizu zvočnemu valovanju narave in naše telo se začne samodejno uglaševati z njimi. Posebna značilnost glasbil je tudi ta, da upočasnijo naše možgansko valovanje (alpha, theta, delta), kar vodi do stanja zelo globoke sproščenosti, v katerih se samodejno aktivirajo procesi celične regeneracije, razstrupljanja in zdravljenje organizma.

Kdo je Alja Petric?
Glasbenica rojena v Prekmurju. Svoje življenje je po diplomi iz arhitekture usmerila v raziskovanje glasbene umetnosti, glasovno-zvočnih frekvenc in njihovega vpliva na človeka. Zaključila je študij jazzovskega petja in pedagogike na Privatni Univerzi Gustava Mahlerja v Celovcu, je samozaposlena v kulturi in mentorica petja.

Z raziskovanjem zvoka in izvajanjem zvočnih tretmajev se aktivno ukvarja od leta 2013. V preteklih letih se je udeležila raznovrstnih izobraževanj na temo zdravljenja z zvokom in terapevtske uporabe glasu. Zaključila je izobraževanje na Peter Hess® Academy (Peter Hess® Akademija) v Zagrebu in pridobila naziv »Praktičar Peter Hess zvučne masaže«. Individualna in skupinska uglaševanja redno izvaja v Ljubljani in občasno gostuje tudi v ostalih regijah po Sloveniji.

V zadnjem obdobju svojo pozornost namenja predvsem predajanju pedagoškega znanja iz vokalne tehnike, pravilnega dihanja, čutenja glasu in intuitivnega petja ter koncertnemu nastopanju. Svoje večletno raziskovanje akustičnih terapevtskih glasbil in vokalno umetnost povezuje na zvočnih koncertih v različnih projektih, med drugim tudi v performansu Zvočne krajine – Spevi & Arije v katerem sodeluje s skladateljico, pevko in producentko JUNEsHELEN

Več na: www.aljapetric.com