Domov    Sezona    Galerija    Intuitivna glasbeno plesna izkušnja - Potop v globine svoje teme


Intuitivna glasbeno plesna izkušnja - Potop v globine svoje teme

Tema. Vesolje. Notranjost. Zavedanje. Nihanje. Toplina. Turbulenca. Tišina.

Kdo?
Bratje zemlje smo hvaležni, da lahko izkusimo moč, ki počiva globoko v sencah našega telesa. Ranljivost, ki je preobčutljiva, da bi našla izhod iz labirinta. Jasnost jaza in izraza, ki ga prekrivajo mnogoteri nad nami zgrinjajoči se temni oblaki.

Kako?
V temo svojega bitja vas bomo povabili s pomočjo intuitivnega, z danim trenutkom uglašenega in s svojim doživljanjem pospešenega igranja na izbrane inštrumente in naše glasove. Dovolili bomo, da planeti in zvezde našega telesa, čustev in duha najdejo pot v naš zvokovni izraz, pri čemer ne bomo postavljali meja.

Prepustili se bomo v tisto kar smo, v naš pristni izraz trenutka, kjer je črna luknja le priložnost za opazovanje, neznan teren le priložnost za raziskovanje in…
…poslušanje. Vam, ki se boste dogodka udeležili bomo zastavili vprašanje, kaj čutite, kaj zaznavate. Kaj slišite v svojem telesu, ki je samemu sebi galaksija. Potopili se boste v svoj svet v malem in se uglasili s prisotnim zvokom in vibracijo, ki bo vaše planete in zvezde zvabil v…
…gibanje. Vaše lastno valovanje skozi prostor, ki se bo širilo iz vaših najtemnejših globin navzven. Vaša telesa bodo sprejemnik in oddajnik , obenem se bodo povezovala ali oddaljevala od drugih planetov in zvezd v prostoru. Organsko in spontano se boste prepustili v lasten izraz in dopustili silnicam svojega vesolja, da vas popeljejo na čudovito potovanje.


Dogodek je namenjen vsem.

Kdaj in kje?
V petek 24. februarja ob 19:00 v Avokado centru v Logatcu.

Koliko?
zaželjen prispevek 15€ za študente in brezposelne, 20€ za ostale.

Obvezne prijave na: bratje.zemlje@gmail.com

Doživetje bomo ustvarjali bratje Zemlje:
Boštjan, Dario, Dejan, Patrik in Klemen. Igrali bomo na šamanske in djembe bobne, hangdrum, kitare, flavte, gong, zvončke, tibetanske posode ter naše glasove.
Srčno vabljeni!