Domov    Sezona    Galerija    Kuharska delavnica zdravih "to go" jedi


Kuharska delavnica zdravih "to go" jedi

Sobota, 25. marec ob 17:00 - 20:00 💫

Čas je, da si podarimo LJUBEZEN do sebe, drage dame, žene, matere in se na ta pomemben dan razvajamo v dobri družbi in zdravilni hrani za naša teleščka in dušo😊🌱💚🍎.

Za zaposlene in preobremenjene ženske, ki nimajo časa niti idej za pripravo zdravih obrokov, bi se pa vseeno rade prehranjevale zdravo na delovnem mestu.

Je to sploh mogoče? Pripraviti zdrave, polnovredne obroke enostavno, v manj kot v 30 minutah, ki jih lahko pojemo na delovnem mestu ali kadar smo na poti?

Z nekaj enostavne priprave, preizkušenih nasvetov in trikov to postane mala malica😉👩‍🍳.

V teh 3 urah bomo v zdravilnem ženskem krogu pripravile 3 osnovne polnovredne jedi, ki jih prilagajate sezonsko, pripravite en večer prej in pojeste še tople na svojem delovnem mestu. Seveda ne sme manjkati niti sladka malica, ko nam zmanjka goriva, za vas pa imam pripravljeno tudi presenečenje na ta pomemben materinski dan, majhna pozornost z moje strani, da vas razveselim in obdarim💚💫.

p.s. ob prijavi vam podarim moj mini spletni tečaj za “meal prep” - načrtovanje in priprava sestavin za zdrave in polnovredne obroke, ki vam bo olajšal delo in skrajšal pripravo jedi na maksimalno 15 minut🤗🌱🍎.

Število mest je omejeno, da boste lahko vse sodelovale pri pripravi hrane, na koncu pa nas seveda čaka pogostitev. S seboj lahko prinesete prazno embalažo in delite svoje kulinarične mojstrovine tudi z najbližjimi.

Cena 3-urne delavnice: 50 €
pri Saši na sasa@avocado-center.si.

 

Več o Urški najdete ne njeni spletni strani:
https://urskahealthcoach.com/