Domov    Sezona    Galerija    Plesni dogodek: Just dance


Plesni dogodek: Just dance

Petek, 27. maj ob 19:00 - 22:00
Vodi: Tjaša Jamnikar

Just_dance_AVOCADO

Ste pripravljeni na dve uri elektronske glasbe, ki nas bo popeljala na čisto pravo pravcato plesno potovanje? Obeta se nam zavestna plesna žurka, kjer se lahko po celem tednu popolnoma sprostiš in se enostavno resetiraš, se povežeš s telesom in dihom in si dovoliš izraziti VSE, kar si. Izklopi svoje misli in se vklopi v notranje doživljanje! Najprej bomo svoje telo umirili z vodeno meditacijo, nato pa nas bo glasba vodila v prostranosti in višave našega duha.  Vsi na krov na edinstveno in neponovljivo plesno dogodivščino!

S seboj vzemi steklenico vode, brisačo - če jo potrebuješ in imej oblečena udobna oblačila. Plešemo bosi, če imaš občutljiva stopala, imej s seboj nogavice ali plesne copate.

Čas in prostor sta namenjena za zavesten pogovor s telesom. Plešeš po svojih zmožnostih. Sami poznate svoje telo, gibljivost, vzdržnost, poslušajte ga. Pridite vsaj nekaj minut prej, da pristanete, se spoznate s prostorom in s soplesalci.

Prispevek: 15 €
Prijave: tjasa.jamnikar@gmail.com

 


Kdo je Tjaša?
Tjaša Jamnikar AVOCADO
Tjaša trenutno posveča raziskovanju čuječnosti, študiju joge in umetnostne terapije. S plesom se ljubiteljsko ukvarja že 10 let, ples je njena strast, uživa v vodenju in držanju prostora. Just dance je njen oseben projekt, ki prepleta principe ekstatičnega plesa in meditacije v gibanju. Njena vizija je ustvarjati dogodke, neponovljiva doživetja, ki s pomočjo različnih orodij opolnomočijo, razsvetlijo in osvobodijo duha.