Domov    Sezona    Galerija    Zvočno uglaševanje telesa z Aljo Petric (3 ure)


Zvočno uglaševanje telesa z Aljo Petric (3 ure)

3-urni zvočni potop je vabilo in hkrati lepa priložnost, da se z lastno namero uglasimo v energije spuščanja, čiščenja ter razkroja in se prepustimo zvoku, da počasi prodira skozi mnogotere plasti našega organizma in nam odpira vrata do lastnih uvidov iz globin. Daljša izpostavljenost zdravilnim zvočnim vibracijam omogoča postopno spuščanje mentalnega in fizičnega ovoja, rahljanje energijskega telesa in tako podporo pri doseganju globinske sprostitve. 

V treh urah zvočna uglasitev poteka počasi. Posamezni sklopi glasbil pojejo dlje in tako omogočajo, da se telo v svojem ritmu odpre posameznim zvočnim ambientom. Ob podpori ozvočenja bo tudi moje petje okrepljeno in bo prehajalo med intuitivnimi melodijami in harmoničnimi napevi. 

Ker se približujemo pričetku poletja, bo tokratno Zvočno uglaševanje namenjeno stikanju z našim notranjim soncem, žarjenju in jasnini vizije, da se čim bolj prepustimo in odpremo darovom, ki nam jih prinaša poletni sončev obrat.

Odprimo se in uglasimo v naše namere, ter se prepustimo številnim darovom, ki čakajo na povabilo, da zapolnijo naša življenja.

Prosim, pridite 10 minutk prej, da v miru pristanete, se namestite in uglasite vase.

Ker Zvočno uglaševanje odpira različne procese pri vsakem posamezniku in je v osnovi namenjeno čutenju, sprostitvi in transformaciji je prav, da si vzajemno damo prostor tišine in miru, da se lažje prepustimo lastnim uvidom. Mirnejši kot je prostor preden začnemo in ko končamo, lažje bo za vsakega posameznika in bolj usklajeno bomo zadihali kot skupina.

 

URA:  19:00 - 22:00 (začnemo točno, pridite cca. 10 min pred pričetkom)
LOKACIJA: Avocado center, Stara cesta 21, Logatec
CENA: early bird 35€ (vplačila do 30.5.), 40€ (po 30.5.)
PRIJAVE: sasa@avocado-center.si
KAJ POTREBUJEŠ: Udobna oblačila, udobno blazino (priporočljiva je debelejša), vzglavnik, tanjšo odejo, stekleničko vode.

 

Za udeležbo na dogodku so obvezne predhodne prijave in predhodno vplačilo.
Število mest je omejeno.