Domov    Sezona    Galerija    Dobrodelni meditativni koncert za pomoč poplavljenim


Dobrodelni meditativni koncert za pomoč poplavljenim

Nedelja, 20. avgust ob 19ih

Lepo vabljeni na dobrodelni meditativni koncert, kjer se bomo skupaj poglobili v harmonijo zvoka, uma in srca. Dogodek bo potekal v duhu sočutja in skupne pomoči za bitja, ki so bila prizadeta v nedavnih poplavah.

Ta edinstveni dogodek nas bo popeljal na zvočno potovanje in nas bo povezal s seboj in svetom okoli nas. Skupaj bomo ustvarili prostor za globoko sprostitev, refleksijo in notranji mir. Koncert bo vključeval umirjeno glasbo s prvinskimi inštrumenti, meditacijo in trenutke tišine, ki bodo pripomogli k uravnoteženju naše energije in umirjanju uma.

Poleg tega pa bo naš dobrodelni namen prinesel tudi koristi tistim, ki potrebujejo našo pomoč. Prispevke za dogodek bomo namenili v dobrodelne namene za ljudi, družine in živali, ki jim tokratne poplave niso prizanesle.

Pridružite se nam v tem izjemnem in srčnem dogodku ter skupaj ustvarimo val pozitivne energije in sočutja. Vaša prisotnost bo pomenila veliko, tako za nas kot za tiste, ki jim želimo pomagati.

⭐Naše telo, misli, čustva in duh, so sestavljeni iz različnih frekvenc in vibracij, ki jih je dobro uglasiti, kot bi to storili z inštrumentom, da zopet zveni harmonično. Vzemi si čas zase in se okopaj v zvokih, ki te podpirajo v tvojih namerah.

Med kopeljo ležimo ali sedimo in samo poslušamo, meditiramo, opazujemo in predvsem čutimo kaj se dogaja. Opazujemo lahko kako subtilna je lahko naša zaznava vibracij iz okolja in neskončnosti ter na ta način poglabljamo svoje čutenje, svojo povezavo s Srcem - svojim centrom.

☯ Zvok prvinskih inštrumetov, petja in frekvenc nam omogočajo, da se človek ponovno poveže s svojim bistvom – esenco zavesti.

⭐Prijave so obvezne na email, plačilo pa izvedete na dogodku.
Število udeležencev je omejeno.
Zahvaljujemo se vam za vašo podporo in se veselimo skupnega dobrodelnega in meditativnega doživetja.
𝗦𝗿𝗰̌𝗻𝗼 𝘃𝗮𝗯𝗹𝗷𝗲𝗻𝗶.⚛Prispevek: 33 €
🔻Kje? Avocado center, Stara cesta 21, 1370 Logatec
🕖Kdaj? Nedelja 20. avgust od 19.00 do 20.30
🤷‍♂️Kaj prinesem s seboj? Udobno podlogo za ležanje, toplo oddejo, spalko, vodo...

𝗜𝗻𝗳𝗼 𝗶𝗻 𝗽𝗿𝗶𝗷𝗮𝘃𝗲:
Saša sasa@avocado-center.si


𝗢 𝗶𝘇𝘃𝗮𝗷𝗮𝗹𝗰𝘂:
⭐Urban Brenčič


Se že petnajst let mojstri v delu s prvinskim zvokom, glasom, različnimi dihalnimi tehnikami in meditacijo. Na zvočnih kopelih, dihalnih vajah in meditacijah, ki jih izvaja, uporablja različne inštrumente, ki izvirajo s celega sveta, navdih pa največkrat išče v naravi, kjer je ogromno zvokov, ki jih lahko prenese na inštrumente in glas. Glasba, ki jo igra izvira iz trenutka, ki se mu prepušča in s tem dopušča, da je tudi sam inštrument, skozi katerega igra božansko. Nekaj glasbil, ki jih uporablja: glas, gong zemlje, gong lune, didgeridoo, kristalne in tibetanske posode, kalimba, piščal, šamanski boben, ropotulje, oceanski boben, zvončki, zvočne vilice, kitara, hang drum in še kaj se najde.