BARBARA NOVAK: MEDITACIJA – PRVIČ

O delavnici:
Delavnica je namenjena vsem, ki se z meditacijo šele spogledujejo -  berejo in slišijo o njeni učinkovitosti in blagodejnosti, vendar ne vedo, kako in kje začeti. Je edinstvena priložnost, da vas v svet meditacije popelje izkušena učiteljica in raziskovalka življenja ter vam da napotke, kako nadaljevati na poti, ki vas že nekaj časa kliče.

O Barbari Novak:

Skozi petindvajsetletno obdobje raziskovanja in učenja se je njena pot izkristalizirala v raziskovanje človeških potencialov. Uporablja različne tehnike in metode s katerimi pomaga aspirantu pri optimalni izgraditvi njegove življenjske poti. Poleg individualnih tretmajev Biosinergije, Astropsihomedice, Reikija in Kristaloterapije, poučuje Biosinergijo, Reiki in individualno oblikovan program osebnostne in duhovne rasti Astropsihomedico. V njenem delu imajo prednost odnosi, vsenivojska komunikacija in izkustveno delo s telesom.

O meditaciji je Barbara zapisala: »Pot meditacije je iskrena odločitev osebe, ki se je odločila iskati pot srca. Pot na kateri sodelujta moška in ženska polovica, leva in desna možganska hemisfera, nebo in zemlja, oziroma osebnost in duša. To je pot preobrazbe in razvoja zavesti. Odločimo se govoriti resnico in jo izrekati v vseh situacijah. Meditacija je način komuniciranja z dušo in duhom.«

Več o Barbari

Trajanje delavnice: 1 ura, potrebna je predhodna prijava
Cena: brezplačna udeležba
Kaj potrebujem? Udobna oblačila. svojo joga blazino, manjšo odejo