Saša Perpar: joga – prvič

petek, 21.5. (9:00-10:30)

O Jogi - prvič:
Ura in pol jogijske prakse je namenjena vsem, ki že dlje časa razmišljate, da bi poskusili, ali je joga prava stvar za vas. Še nikoli niste bili na nobeni uri joge, nekoliko vas skrbi, ker ste morda manj gibljivi, zaradi določenih poškodb iz preteklosti nekaterih gibov ne morete izvajati, pogostokrat čutite bolečine v nekaterih delih telesa, veste, da bi se morali več gibati, pa motivacije za to nikakor ne najdete.  Ta vadba je namenjena prav vam. Neobremenjen poskus, v skupini, kjer nihče ne bo ničesar sodil.

 

O Saši Perpar:

Saša je mednarodno licencirana učiteljica joge in certificirana učiteljica Otroške joge, ki odrasle in otroke poučuje že peto leto. Prakticira HATHA jogo, svoje vadbe vselej oblikuje tako, da vanje vključi različne dihalne tehnike, preplete jogijske položaje tako, da so primerni za popolne začetnike kot za  tiste z jogijskim predznanjem. 90-minutno jogijsko prakso vselej zaključi z različnimi metodami sproščanja.

Poučevanje joge jo zelo veseli, največje zadovoljstvo pa čuti, ko na obrazih vadečih med jogo zagleda navdušenje nad lastnim napredkom ter popolno sproščenost teles in uma na koncu vadbe.

Več o Saši


Trajanje delavnice: 1,5 ure, potrebna je predhodna prijava
Cena: brezplačna udeležba
Kaj potrebujem? Udobna oblačila, svojo joga blazino, manjšo odejo