Joga karte so izvirno božično-novoletno darilo

Če v tem času razmišljaš o novoletnih darilih za svoje bližnje, poslovne partnerje ali najzvestejše stranke, imam zate dober predlog:

AVOCADO JOGA KARTE ZA DVA 

Zasnovala sem jih, ker že nekaj let učim otroško jogo, na slovenskem tržišču pa je zelo malo pripomočkov, ki bi poučevanje joge naredili zabavno in igrivo.

Komplet 54-ih kartje sestavljen tako, da se z njimi lahko igrata dva ali skupina ljudi, sploh ni nujno, da so otroci. Trije barvni sklopi igre s kartami združujejo jogijske položaje za enega, za par in tretji sklop pa zaobjema igre sproščanja, dihalne tehnike in čuječnostne prakse. Lahko se igraš tudi samo z enim sklopom naenkrat. Možnosti za variacije igre je res veliko.

Avocado joga karte sem ponudila učiteljicam/em joge, animatorkam/jem, športnim trenerkam/jem, vzgojiteljicam/jem in učiteljicam/jem in dobila krasne odzive. Otrokom so všeč ljubke ilustracije, tudi velikost kart je nekoliko večja, da jih zlahka držijo otroške ročice. Igro s kartami se igrajo družine ob deževnih koncih tedna, je zabavna popestritev otroških rojstnodnevnih zabav, zadnjič sem dobila mail, da so jo na pikniku za fantovščino igrali prijatelji bodočega ženina in se ob tem noro zabavali.

Kakorkoli, v mesecu novembru sem se odločila, da jih ponudim s 25% popustom,saj resnično mislim, da so izvirno, zabavno in trajnostno darilo, ki spodbuja gibanje in povezovanje. Same dobre stvari. Namesto redne cene 23 €, do 25.12. stanejo le18,90 €. Stroški pošiljanja v ceno niso vključeni.

Ker pa jih v tem času ponujam kot izvirno poslovno darilo, ko so naročila običajno obsežnejša, jih v primeru naročila več kot 10-ih kompletov hkrati, ponujam po ceni 12,90 €.