The Body Connection - joga za najstnike poletni na prostem

V sodelovanju z občinskim Programom za mlade, Avocado center organizira delavnico The Body Connection, namenjeno najstnikom. Odvijala se bo na prostem, na zelenici pred logaškim Narodnim domom.Na brezplačno delavnico vabljeni mladi, stari od 10-16 let. Delavnica bo sestavljena iz elementov joge, plesa, čuječnostih iger, naučili se bomo nekaj tehnik sproščanja in koncentracije.

Pet tibetanskih vaj za boljše počutje

Pet tibetanskih vaj ali pet obredov pomlajevanja ima svoj izvor pri tibetanskih menihih. Kot rituale jih izvajajo že tisočletja in so del njihove tradicije. Z vajami in zdravo prehrano menihi ohranjajo energijo, moč in vitalnost ter upočasnjujejo proces staranja.

Brezplačna delavnica za najstnike

V sodelovanju s Programom za mlade Občine Logatec, Avocado center organizira dvourno delavnico, namenjeno mladostnikom, starim od 10-16 let. Na delavnici bomo veliko plesali, spoznavali elemente joge, se igrali ter se naučili veliko praktičnih tehnik za sproščanje in spopadanje s stresom.

Sključen kot skuhan špaget

Zakaj je pomembno, da imajo otroci dobro telesno držo

Opažate, da se vaš otrok vse bolj sključeno drži, medtem ko sedi in bolšči v svoj telefon, piše domačo nalogo ali gleda televizijo? Sključen ni več le ob sedenju, pač pa tudi hodi že z upognjenimi rameni in vratom? Zaskrbljujoče? Pa še kako…

3-urna delavnica »Odkrij svojo idealno stranko in prodaj več«

»Odkrij svojo idealno stranko in prodaj več

Delavnica tibetanskih vaj: Pet obredov pomlajevanja

Tibetanske vaje pomlajevanja so ritual tibetanskih lam, ki ga poznajo že 2500 let. Delujejo na vseh sedem energijskih centrov našega telesa in izboljšujejo njihovo delovanje.

12 decembrskih dni za inventuro

12 svetih dni, praznični december, praznovanje, predniki, starodavni obredi in navade, inventura, osebna rast

Delavnica Aroma joge v Logatcu

Eteričnih olj ne uporabljamo samo takrat ko smo bolni, ko z našim telesom nekaj ni v redu. Olja se lahko uporablja vsak dan. Tudi pri telesnih aktivnostih.