Joga karte so izvirno božično-novoletno darilo

Joga za otroke in karte za učenje joge so izvirno, zdravo in okolju prijazno darilo. V novembru sem se odločila, da jih ponudim s 25% popustom,saj resnično mislim, da so izvirno, zabavno in trajnostno darilo, ki spodbuja gibanje in povezovanje. Same dobre stvari. Namesto redne cene 23 €, do 25.12. stanejo le18,90 €. Stroški pošiljanja v ceno niso vključeni. Ker pa jih v tem času ponujam kot izvirno poslovno darilo, ko so naročila običajno obsežnejša, jih v primeru naročila več kot 10-ih kompletov hkrati, ponujam po ceni 12,90€.

Avocado center v OŠ Tabor

Po zelo uspešni predstavitvi dejavnosti Avocado centra na športnem dnevu OŠ Tabor v Gornjem Logatcu, se z mesecem novembrom interesna dejavnost Dobro jutro, telo in Dober dan, telo, redno pričenjata tudi na omenjeni osnovni šoli. Ob torkih se bomo z učenci srečevali ob 15ih, ob sredah pa že ob 6:45.

Otroci in meditacija

Zakaj naj bi otroci sploh meditirali? Današnji čas je stresen in napolnjen z informacijami. Do otrok neprestano prihaja cela množica vtisov in njihovi možgani so neprestano zelo aktivni. Z meditacijo jim privoščimo počitek. Umirimo miselni tok in s tem umirjamo celotno telo.

Čuječe prehranjevanje

Čuječe prehranjevanje je ključno, ko želimo spremeniti vzorce, ki jih imamo pri hranjenju. In najbolje je začeti pri otrocih in jih pokazati, da je hrana "le" gorivo, ki ga naše telo potrebuje za življenje, hkrati pa je s hrano, ki najde pot v naš prebavni trakt, treba ravnati spoštljivo in s hvaležnostjo.

Kako do krepčilnega nočnega spanca?

Naš predlog je - uporabite eterično olje sivke, kamilice, majarona, kadilne bosvelije ali pomaranče. našteta eterična olja nas pomirjajo. Če pa se želite s pomočjo masaže stopal poživiti in dvigniti razpoloženje, vtrite v stopala nekaj kapljic eteričnega olje rožmarina, cimeta, evkalipta ali limone.

Joga odpravlja tesnobo

Del jogijske prakse je jogijski spanec ali joga nidra. Starodavna tehnika globokega sproščanja telesa, uma in duha. Raziskave so pokazale, da je 45 minut izvajanja joga nidre enako triurnemu spancu.

Joga v Logatcu

Jogijsko prakso izvajamo v prijetnem, dišečem ambientu z nežno razsvetljavo, umirjeno glasbo in vonji kvalitetnih eteričnih olj v razpršilnikih. Vonje eteričnih olj prilagajamo jogijskim položajem.

Delavnica SEO Etsy januarja v Logatcu

Kako optimizirati svojo Etsy trgovino, da se bodo vaši izdelki umeščali na prve strani? Kako izbrati prave ključne besede in kako jih uporabiti v opisih izdelkov, ki jih prodajate?