Domov
Hormonska Joga
Joga za podjetja
Individualne ure joge
Avocado joga karte za dva in psa
Qi Gong
Dvorana Avocado centra
Yoni Spa – intimna parna kopel
Zgodba Avocado
Zvočno uglaševanje telesa z Aljo Petric
Delavnica Joge plesa - Shakti dance ®
Energijske masaže z Robertom Hendersonom
Darilni bon
Trgovina z orgoniti


Zvočno uglaševanje telesa z Aljo Petric

Nekoč arhitektka, danes pevka, pedagoginja in vsestranska raziskovalka.

Alja Petric

Življenje sem po diplomi iz arhitekture usmerila v raziskovanje glasbene umetnosti, koncertno nastopanje, vodenje individualnih in skupinskih zvokovno-glasbenih delavnic, poučevanje petja ter terapevtskto delo z zvokom. Ob študiju jazzovskega petja in pedagogike na Privatni Univerzi Gustava Mahlerja v Celovcu, sem se udeležila raznovrstnih izobraževanj na temo zdravljenja z zvokom in terapevtske uporabe glasu. Znanje in izkušnje sem poglobila z izobraževanjem na Peter Hess® Academy (Peter Hess® Akademija) v Zagrebu in pridobila naziv »Praktičar Peter Hess zvučne masaže«.

Pri umetniškem glasbenem delovanju sem pozornost posvečala predvsem interpretaciji glasbenega izročila svetovnih kultur, projektom uglasbene poezije in jazzovske glasbe. V zadnjem obdobju pa me navdihujeta predvsem atmosefreičnost in zvočnost v glasbi ter sodobni pristopi v ustvarjanju.

Svoje glasebno znanje in izkušnje predajam v obliki individualnih ur in skupinskih delavnic na temo vokalne tehnike, pravilnega dihanja, izoblikovanja podpore, čutenja glasu, intuitivnega petja in improvizacije. Pri svojem delu skušam delovati iskreno in slediti dragocenim izkustvom, ki so sled večletnega ustvarjanja v glasbi ter poučevanju.

Več o Alji na njenem naslovu:
https://www.aljapetric.com/about/