Joga v Logatcu

AVOCADO JOGA PONOVNO V ŽIVO!!!

Sezona Avocado centra 2020/21

 

PON.: HATHA JOGA 19:00-20:30, Cankarjeva 4, Logatec

ČET.: JOGA ZA PODJETJA, 15:00-17:00


ČET.: HATHA JOGA 18:00-19:30, Cankarjeva 4, Logatec


PET.: HATHA JOGA 18:00-19:30 POŠ Žibrše

 

Cene ostajajo enake kot jeseni: 10 € enkraten obisk, 35 € mesečna vadnina.

 

Prijazno vabljeni!

 

Če ne morete vaditi z mano v živo, enkrat tedensko posnemem 40-minutni video jogijske prakse in vam ga z veseljem pošljem na mail. Če si želite še dodatnih videov, so brezplačne vaje  za sproščanje na voljo na mojem You Tube kanalu. povezava: https://www.youtube.com/channel/UCQlMOTvlJ9HwVTD8900uVQA/videos?disable_polymer=1

Cena videa je 5€. Prosim, nakažite znesek na TRR: 

 

Avocado center, Aleksandra Perpar, s.p., Pavšičeva 22, 1370 Logatec
TRR: 02025 5356 8174 107, za online jogo

 

Povezava do ZOOM-a: 

pišite mi na sasa@avocado-center.si, pa vam jo pošljem
 

 

 

CENIK AVOCADO VADB:

Joga: mesečna vadnina 35 €
           posamezen obisk 10 €
                 kartonček za 10 obiskov 90 €
                 

               Otroška joga: mesečna vadnina 25 € 

Individualna ura joge (termin po dogovoru): 25 €

S plačilom mesečne vadnine ali nakupom kupončka za 10 obiskov, ima plačnik prost vstop na vse vadbe* Avocado centra. Za prevoz v kraje vadbe se dogovarjamo sproti. 

*Ne velja za Otroško jogo in Jogo za podjetja
                          

O Saši
Certifikati
Vizitka

AVOCADO center vabi

The Body Connection - joga za najstnike poletni na prostem3
Objavljeno: 02.06.2020

The Body Connection - joga za najstnike poletni na prostem
V sodelovanju z občinskim Programom za mlade, Avocado center organizira delavnico The Body Connection, namenjeno najstnikom. Odvijala se bo na prostem, na zelenici pred logaškim Narodnim domom.Na brezplačno delavnico vabljeni mladi, stari od 10-16 let. Delavnica bo sestavljena iz elementov joge, plesa, čuječnostih iger, naučili se bomo nekaj tehnik sproščanja in koncentracije.

The Body Connection - joga za najstnike poletni na prostem
Pet tibetanskih vaj za boljše počutje
Brezplačna delavnica za najstnike
Sključen kot skuhan špaget
3-urna delavnica »Odkrij svojo idealno stranko in prodaj več«
Delavnica tibetanskih vaj: Pet obredov pomlajevanja
12 decembrskih dni za inventuro
Delavnica Aroma joge v Logatcu

Zadnje objave

Otroška joga v OŠ Črni Vrh nad Idrijo
Vse pogosteje se mi dogaja, da me na športne dneve povabijo učiteljice iz osnovnih šol, da otrokom predstavim jogijsko prakso. Z veseljem se odzovem, saj je moj cilj, da razblinim nekatere predsodke o jogi, da jo predstavim na igriv in zabaven način in da otrokom pokažem, da joga ima orodja, s katerimi si lahko pomagamo v različnih trenutkih vsakdanjega življenja.

Joga v azilnem domu Logatec
Kar zabavno je, ko jogo skupaj vadijo mlada mamica iz Turčije, prijazna Rusinja s svojo najstniško hčerko, babica iz Azerbajdžana in dve gospe mojih let iz Srbije. Tretji mesec sem že prostovoljna učiteljica joge v Azilnem domu v Logatcu. Poučujem zgolj ženske, občasno se nam pridružijo tudi otroci. V azilnem domu v Logatcu so namreč nastanjene predvsem družine in pari prosilcev za azil.

Najstniki in stres
Že preproste vaje najstnikom omogočijo lažje doživljanje izzivov pri prehodu v odraslost. Globoko, umirjeno dihanje in usmerjanje pozornosti navznoter jih pomirita. Joga je zato zanje zelo primerna oblika vadbe, čeprav je na prvi pogled preveč mirna. Najstniki se na jogi spoznajo z dihalnimi tehnikami, ki jim kasneje v življenju zelo koristijo. V nekaterih jogijskih položajih pridobivajo koncentracijo in krepijo spomin, spet v drugih ravnotežje in osrediščenost.

The Body Connection - joga za najstnike v Logatcu
Pod okriljem Avocado centra sem razvila jogo, ki je prilagojena prav najstnikom. V začetku letošnjega leta sem jo s pomočjo Programa za mlade Občine Logatec, ki ga vodi kreativna Petra Rančov, z brezplačno delavnico preverila, ali bi se najstniki takšnih rednih vadb sploh udeleževali. Prvo takšno delavnico sem poimenovala The Body Connection in odziv nanjo bil odličen. Na dvourni delavnici smo se igrali, zabavali in plesali, vse skozi jogo. Navdušeni smo se poslovili v duhu, da vadbo čim prej ponovimo.

Joga karte so izvirno božično-novoletno darilo
Joga za otroke in karte za učenje joge so izvirno, zdravo in okolju prijazno darilo. V novembru sem se odločila, da jih ponudim s 25% popustom,saj resnično mislim, da so izvirno, zabavno in trajnostno darilo, ki spodbuja gibanje in povezovanje. Same dobre stvari. Namesto redne cene 23 €, do 25.12. stanejo le18,90 €. Stroški pošiljanja v ceno niso vključeni. Ker pa jih v tem času ponujam kot izvirno poslovno darilo, ko so naročila običajno obsežnejša, jih v primeru naročila več kot 10-ih kompletov hkrati, ponujam po ceni 12,90€.

Avocado center v OŠ Tabor
Po zelo uspešni predstavitvi dejavnosti Avocado centra na športnem dnevu OŠ Tabor v Gornjem Logatcu, se z mesecem novembrom interesna dejavnost Dobro jutro, telo in Dober dan, telo, redno pričenjata tudi na omenjeni osnovni šoli. Ob torkih se bomo z učenci srečevali ob 15ih, ob sredah pa že ob 6:45.

Otroci in meditacija
Zakaj naj bi otroci sploh meditirali? Današnji čas je stresen in napolnjen z informacijami. Do otrok neprestano prihaja cela množica vtisov in njihovi možgani so neprestano zelo aktivni. Z meditacijo jim privoščimo počitek. Umirimo miselni tok in s tem umirjamo celotno telo.

Čuječe prehranjevanje
Čuječe prehranjevanje je ključno, ko želimo spremeniti vzorce, ki jih imamo pri hranjenju. In najbolje je začeti pri otrocih in jih pokazati, da je hrana "le" gorivo, ki ga naše telo potrebuje za življenje, hkrati pa je s hrano, ki najde pot v naš prebavni trakt, treba ravnati spoštljivo in s hvaležnostjo.

Kako do krepčilnega nočnega spanca?
Naš predlog je - uporabite eterično olje sivke, kamilice, majarona, kadilne bosvelije ali pomaranče. našteta eterična olja nas pomirjajo. Če pa se želite s pomočjo masaže stopal poživiti in dvigniti razpoloženje, vtrite v stopala nekaj kapljic eteričnega olje rožmarina, cimeta, evkalipta ali limone.

Joga odpravlja tesnobo
Del jogijske prakse je jogijski spanec ali joga nidra. Starodavna tehnika globokega sproščanja telesa, uma in duha. Raziskave so pokazale, da je 45 minut izvajanja joga nidre enako triurnemu spancu.

Joga v Logatcu
Jogijsko prakso izvajamo v prijetnem, dišečem ambientu z nežno razsvetljavo, umirjeno glasbo in vonji kvalitetnih eteričnih olj v razpršilnikih. Vonje eteričnih olj prilagajamo jogijskim položajem.

Delavnica SEO Etsy januarja v Logatcu
Kako optimizirati svojo Etsy trgovino, da se bodo vaši izdelki umeščali na prve strani? Kako izbrati prave ključne besede in kako jih uporabiti v opisih izdelkov, ki jih prodajate?

Nova sezona vadb Avocado centra
Nova sezona, nova priložnost, da postanete bolj gibljivi, prožni, bolj umirjeni in se bolje spopadete s stresom

Hatha joga

V starodavnem indijskem jeziku Sanskrtu pomeni Ha sonce in Tha Luna. Hatha joga pomeni z jogijsko prakso uravnovesiti telesno (solarno) in mentalno (lunarno) energijo. Solarna energija je povezana z aktivnostmi simpatičnega in živčnega sistema, lunarna energija pa je povezana z aktivnostmi parasimpatičnega živčnega sistema. Ta dva pretoka nadzirata vitalnost, energijo in zdravje telesa, uma, čustev in duha, celotno naše telo.
Hatha joga


Prednosti joge

Joga ni zgolj vrsta vadbe, je enovit sistem, ki prinaša pozitivne učinke na telesnem, mentalnem, čustvenem in energijskem področju.
Prednosti joge


Napotki pred vadbo joge

Kaj moram vedeti pred vadbo joge?
Napotki


DoTERRA eterična olja

Na Aroma jogi Avocado centra uporabljamo najkvalitetnejša, certificirana, popolnoma naravna in čista eterična olja, pridobljena iz delov sveta z neokrnjeno naravo. Tri mešanice eteričnih olj Doterra - Align, Arise in Anchor - so namenjene prav sočasni uporabi aromarerapije pri praksi joge.
DoTERRA eterična olja

Joga v Logatcu

Umirja in osredišči
Umirja in osredišči
Je netekmovalna in zelooo zabavna
Je netekmovalna in zelooo zabavna
Povečuje moč, gibljivost in prožnost telesa
Povečuje moč, gibljivost in prožnost telesa
Izboljšuje zbranost, koncentracijo in spomin
Izboljšuje zbranost, koncentracijo in spomin

Otroška joga je zasnovana in prilagojena prav otrokom, starim od 5-10 let. Je glasna, kreativna, igriva in nasmejana. 

Joga otrokom prinaša celo vrsto pozitivnih učinkov.

MNENJAKaj pravijo vadeči o nas

 • Tanja Laknar

  Tanjin SMS po uri Družinske joge:

  Hvala! Saša, če bi ti vedela, kok sem se jaz včeraj iskreno in iz dna srca nasmejala! Seveda je Neža hotela vse pokazat in probat, sva itak mogla tud midva z možem avijončka naredit! Morva delat na zaupanju :) 

 • Anita Česnik Mažgon

  Anitin blog po obisku Družinske joge:

  ... Vse vaje so prilagojene tako, da gospodič (in mama) niti ne vesta, da je to joga. Tako smo, recimo, z dihanjem iz trebuščka lovili vlak. S pihanjem usmerjali žogice in s prsti na nogah pobirali frnikule in potem z njo lovili ravnotežje na eni nogi. Igrali smo se igre zaupanja, ko je mali pigvinček miže sledil mamici, ki ga je samo s klici vodila na varno.Najbolj zabaven pa je bil seveda del za acro yogo, ko je bil več po zraku kot po tleh. Medtem, ko sva se zabavala, sva hkrati pridobivala moč in ravnotežje. 

  Najbolj pa me je presenetil zadnji del. ...

  Nadaljevanje na: link na blog: www.rockstarsi.si/

 • Tadeja Korenč

  SMS po Otroški jogi 

  Oj! Ko sem Nejca poslala na jogo, je bil jezen, ker je moral nalogo delat in sva se že spičila. Ko je prišel domov, je naredil nalogo in pol mi je zmasiral noge. Oba sta se imela ful fajn s tabo. Ti maš magic touch, majkemi. 

AVOCADO DELAVNICE

Avocado center organizira različne dogodke;, delavnice, seminarje, izobraževanja in predavanja. Naša želja je, da na tak način širimo med ljudi znanja in prakse, ki spreminjajo življenje na bolje.

Pokličite nas: 031 576 807
Pišite nam: sasa@avocado-center.si

 

Razvijaj svoj notranji potencial

Razvijaj svoj notranji potencial

Avocado center v Logatcu je namenjen raziskovanju, učenju in deljenju dobrih življenjskih praks.
Vsak mesec pripravimo kaj novega - in če je zdravo za telo, um in duha ter riše nasmeh na usta, še ponovimo.

Naša želja je urejen in prijazen Avocado vadbeni prostor, kjer bo izmenjava dobrih življenjskih praks še bolj živahna in uporabnikom ter naravi prijazna.